avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters462105

Activitate ContSters462105

Răspuns la discuția Conducere fără permis
Da,am nr.dosarului dar nu vreau să-l public aici. Va trimit prin email ,mulțumesc !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Am senzatia ca la dvs e vorba de o solutie de renuntare la urmarire penala care a fost trimisa pentru confirmare judecatorului de camera preliminara, aveti nr. de dosar?




Răspuns la discuția Conducere fără permis
Mulțumesc frumos .

Cornelia Dayes a scris:

porta.just.ro cautati judecatoria si introduceti numarul de dosar. Probabil in faza de redactare. Veti primi sentinta acasa chiar daca o sa dureze putin, va conformati celor indicate in dispozitiv (ultima parte) dupa expirarea termenului de apel, de asemenea indicat.

Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,țin să precizez ca e prima abatere mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă prezint la proces. Am fost ,m a întrebat judecătoarea dacă regret si daca am ceva împotriva pentru munca in folosul comunității. Am spus că nu am nimic împotrivă .apoi a zis ca voi primii acasă dar n am înțeles ce anume ,ori sentinta ori nu stiu .. ? Vroiam sa stiu ce anume urmează ,o să mai fiu chemat? În plus am de plătit 400 de lei cheltuielile de judecată dar când se plătesc ,după ce îmi vine acasă sentinta ?
Mulțumesc ,dar cheltuielile de judecată când trebuie plătite ? După ce îmi vine acasă hotărârea?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Așteptați până vine.
Poate dura o lună sau mai mult.
Sa mergeți sa va interesati si cu munca ca sa nu ajungeți la închisoare aiurea daca ati fost condamnat cu suspendare.

Si in cat timp îmi vine ,eu ieri am fost la proces. Plus am de plătit cheltuielile de judecată în valoare de 400 lei .cum procedez pentru ca nu mi s a spus nimic

Danny.13255 a scris:


Mulțumesc !
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Veti primi acasa sentinta!




Mulțumesc !
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Veti primi acasa sentinta!

Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă prezint la proces. Am fost ,m a întrebat judecătoarea dacă regret si daca am ceva împotriva pentru munca in folosul comunității. Am spus că nu am nimic împotrivă .apoi a zis ca voi primii acasă dar n am înțeles ce anume ,ori sentinta ori nu stiu .. ? Vroiam sa stiu ce anume urmează ,o să mai fiu chemat ?
Si in cat timp îmi vine acasă hotărârea dacă nu vă deranjez ? Eu azi am fost la proces

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Hotărârea de condamnare la munca în folosul comunitatii

Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă prezint la proces. Am fost ,m a întrebat judecătoarea dacă regret si daca am ceva împotriva pentru munca in folosul comunității. Am spus că nu am nimic împotrivă .apoi a zis că s a încheiat procesul si ca voi primii acasă dar n am înțeles ce anume ,ori sentinta ori hotărârea judecătorească .. ? Vroiam sa stiu ce anume urmează ,o să mai fiu chemat ? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Conducere fără permis
Ce inseamna minuta penala? Si mai exact care ar putea fi sentinta in asemenea caz? Am recunoscut si regret. E prima abatere si ultima