avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fără permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fără permis

Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,țin să precizez ca e prima abatere mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă prezint la proces. Am fost ,m a întrebat judecătoarea dacă regret si daca am ceva împotriva pentru munca in folosul comunității. Am spus că nu am nimic împotrivă .apoi a zis ca voi primii acasă dar n am înțeles ce anume ,ori sentinta ori nu stiu .. ? Vroiam sa stiu ce anume urmează ,o să mai fiu chemat? În plus am de plătit 400 de lei cheltuielile de judecată dar când se plătesc ,după ce îmi vine acasă sentinta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters462105 , utilizator 10:28, 4 Martie 2018
porta.just.ro cautati judecatoria si introduceti numarul de dosar. Probabil in faza de redactare. Veti primi sentinta acasa chiar daca o sa dureze putin, va conformati celor indicate in dispozitiv (ultima parte) dupa expirarea termenului de apel, de asemenea indicat.
Mulțumesc frumos .

Cornelia Dayes a scris:

porta.just.ro cautati judecatoria si introduceti numarul de dosar. Probabil in faza de redactare. Veti primi sentinta acasa chiar daca o sa dureze putin, va conformati celor indicate in dispozitiv (ultima parte) dupa expirarea termenului de apel, de asemenea indicat.

Am senzatia ca la dvs e vorba de o solutie de renuntare la urmarire penala care a fost trimisa pentru confirmare judecatorului de camera preliminara, aveti nr. de dosar?

Da,am nr.dosarului dar nu vreau să-l public aici. Va trimit prin email ,mulțumesc !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Am senzatia ca la dvs e vorba de o solutie de renuntare la urmarire penala care a fost trimisa pentru confirmare judecatorului de camera preliminara, aveti nr. de dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru conducere fără permis ContSters462105 ContSters462105 Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă ... (vezi toată discuția)
Proces pt conducere fără permis ContSters462105 ContSters462105 Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis ContSters462105 ContSters462105 Salut. Am fost prins conducând fără permis. A trecut deja un an de atunci am fost să dau declarații la politie,apoi am primit acasă rechizitoriu de la ... (vezi toată discuția)