avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces pt conducere fără permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces pt conducere fără permis

Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă prezint la proces. Am fost ,m a întrebat judecătoarea dacă regret si daca am ceva împotriva pentru munca in folosul comunității. Am spus că nu am nimic împotrivă .apoi a zis că s a încheiat procesul si ca voi primii acasă dar n am înțeles ce anume ,ori sentinta ori hotărârea judecătorească .. ? Vroiam sa stiu ce anume urmează ,o să mai fiu chemat ? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
ContSters462105, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters462105 , utilizator 19:53, 28 Februarie 2018
Hotărârea de condamnare la munca în folosul comunitatii
Si in cat timp îmi vine acasă hotărârea dacă nu vă deranjez ? Eu azi am fost la proces

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Hotărârea de condamnare la munca în folosul comunitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru conducere fără permis ContSters462105 ContSters462105 Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit citația prin care eram nevoit să mă ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis ContSters462105 ContSters462105 Salut . Am fost prins fără permis de conducere ,țin să precizez ca e prima abatere mi s a întocmit dosar penal ..a trecut deja un an iar acum am primit ... (vezi toată discuția)
Drept de a conduce pe drumurile publice bobyboy bobyboy Buna ziua! In luna inanuarie, am fost prins conducand auto cu o alcolemie de 0,44 mg alcool in aerul expirat si in urma analizelor de la spital 1,44 si 1,52. ... (vezi toată discuția)