avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Amiriulian

Activitate Amiriulian

Răspuns la discuția Am nevoie de un sfat urgent
Doamna este trecută pe acte,dar nu a contribuit la cumpararea casei.Este o persoana schimbătoare nu stie ce vrea.Cred ca cel mai bine am s.o dau in judecata ca nu se mai poate asa

mihaela_2013 a scris:

Daca sunteti proprietar pe casa puteti sa mergeti la politie sa cereti ajutor sa va dea actele.
Daca doamna in cauza a contribuit la cumpararea casei ..ar trebui sa va intelegeti legal. Deschideti proces ca sa stabiliti ce sume ii revin fiecaruia.
Daca doamna nu e trecuta in acte si a contribuit la cumpararea casei trebuie sa dovedeasca.

Vedeti ce zice avocatul.

Răspuns la discuția Am nevoie de un sfat urgent
Am uitat sa specific ca cheile le.am tinut eu pentru ca doamna e plecată în Italia si le aveam eu ca sa pot veni sa mai fac curat. Pentru ca mi.a interzis sa stau in casa desi sunt proprietar.Am revenit în casa pentru ca se degrada si eu am muncit 3 ani in afara cu 500 de euro sa imi pot cumpara casa .
Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun cand am banii. Am facut rost de 20.000 lei si nu ii mai vrea ea vrea 5000 de euro fix . Mai nou imi trimite mesaj ca ma da afara din casa,ca nu stiu in ce m.am băgat . I.am zis ca restul pana la 5000 de € aadica vreo 3500 de lei sunt întretinerea casei si impozite si alte timp de 4 ani asa cum ne.am inteles verbal acum 9 luni. Nu domnule. ca pe ea nu o intereseaza ea vrea 5000 de euro si daca nu ii dau atat o sa vad eu.Mai nou cică sa.Î platesc chirie pe 2 ani ca stau in casa. Poate sa imi ceara chirie? Tinand cont ca casa nu e impartita nu se stie care e partea fiecaruia?! Nu mai stiu ce si cum sa fac.Doamna se schimba de la o zi la alta.Cand ma suna actualul ei concubin ma ameninta ca ma bate. Sunt un om de buna credinta si vreau sa ii dai 20.000 de lei pentru ca la cum arata casa acum 25.000 face toata.Spuneti ce este de facut ca nu mai inteleg. Cand ne.am despartit a luat tot din casa fara sa fiu de fata ,la ceva timp i.am dat cheile sa isi ia hainele pe care le mai avea nu mi le.a mai dat ca sa nu intru in casa ,am apelat la poliție si la un avocat ca sa ca imi trimita cheile.Nu le.a trimis m.a sfătuit avocatul sa sparg lacatele. Actele de la casa nu mi le da nici sa fac o copie dupa ele .Nu mai stiu ce sa fac...Cum o dau nu e bine .
Răspuns la discuția Neintelegeri privind o locuinta
Daca as apela la un evaluator imobiliar ar putea ajuta la.ceva?
Răspuns la discuția Jignire
Tipul este cunoscut pentru asa ceva ,ba chiar are si mai multe dosare penale ,ultimul fiind de viol cu condamnare la 3 ani si 6 luni inchisoare.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca puteti suporta costurile unui proces timpul pierdut etc puteti formula o acțiune în civil prin te da solicitați daune morale.Aveti i varianta sa faceti si dvs glume nu se poate sa nu aibe o hiba,bețiv etc

M.am despărtit de fosta concubina acum 4 ani nu am avut copii ,dar și în schimb avem o casa fiind ambii proprietari.Casa a costat atunci 13 .000 de euro .In primul an dupa despărtire a spus ca o cumpara ea ,dar nu a fost asa.ulterior am zis ca o cumpăr eu.Suma impusă de ea o fost de 5000 de euro. Casa nefiind locuita s.a degradat.Acum un an jumate m.am mutat eu impreuna cu sotia si copilul meu in casa,am investit un pic in casa ca sa ma pot muta .Tot eu fiind cel care in acest timp de 4 ani ani am avut grija de casa. Bun.Problema e fosta concubina stiind ca casa nu mai valorează atat si timp de 4 ani nu a interesat.o deloc conditia casei vrea tot aceeasi suma de bani.Eu ii ofer o suma de 3000 de euro dar aceasta nu vrea.Ce pot face sa imi iau toata casa ?
Discuție Jignire
Buna ziua ,Problema mea este ca este la mine in comuna o persoana care ma jigneste mereu facand referire la greutatea mea ,(nu am 150 kg am 85.).Nu l.am bagat in seama.Dar acum deja devine enervant ce sa fac sa nu mai merge pe strada?.intrebarea mea este urmatoarea ce pot face ca aceasta persoana sa.si vada de treaba sa .
Discuție Urgent
Eu sunt proprietarul unei case,problema este că casa este trecuta si pe numele fostei concubine ,adica suntem doi proprietari.Am inteles ca daca as plăti impozitul pe o perioada de timp eu as putea deveni un unicul proprietar.Este adevarat acest lucru? Daca se poate ,cum trebuie sa procedez?