avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent

Eu sunt proprietarul unei case,problema este că casa este trecuta si pe numele fostei concubine ,adica suntem doi proprietari.Am inteles ca daca as plăti impozitul pe o perioada de timp eu as putea deveni un unicul proprietar.Este adevarat acest lucru? Daca se poate ,cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:19, 2 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este adevărat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face uzucapiune? marcelutza marcelutza Buna seara,am urmatoarea intrebare: Bunicul meu a decedat in urma cu 5 ani.La succesiune,mama mi-a trecut mie pe nume tot ce a ramas de la bunicu.Asa am ... (vezi toată discuția)
Drepturile in relatia de concubinaj nutyca70 nutyca70 buna ziua, sunt divortata, am doi copii si traiesc in concubinaj de 2 ani. Am in proprietate o casa pe care a achizitionat-o dupa divort, deci sunt unic ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui agent de politie Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita Buna seara . Am sa explic problema mea cit mai pe inteles . In decursul lunilor noiembrie si decembrie a anului 2011 am incercat sa imi vad copiii datorita ... (vezi toată discuția)