avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Jignire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Jignire

Buna ziua ,Problema mea este ca este la mine in comuna o persoana care ma jigneste mereu facand referire la greutatea mea ,(nu am 150 kg am 85.).Nu l.am bagat in seama.Dar acum deja devine enervant ce sa fac sa nu mai merge pe strada?.intrebarea mea este urmatoarea ce pot face ca aceasta persoana sa.si vada de treaba sa .
Cel mai recent răspuns: Amiriulian , utilizator 16:33, 25 Martie 2019
Daca puteti suporta costurile unui proces timpul pierdut etc puteti formula o acțiune în civil prin te da solicitați daune morale.Aveti i varianta sa faceti si dvs glume nu se poate sa nu aibe o hiba,bețiv etc
Tipul este cunoscut pentru asa ceva ,ba chiar are si mai multe dosare penale ,ultimul fiind de viol cu condamnare la 3 ani si 6 luni inchisoare.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca puteti suporta costurile unui proces timpul pierdut etc puteti formula o acțiune în civil prin te da solicitați daune morale.Aveti i varianta sa faceti si dvs glume nu se poate sa nu aibe o hiba,bețiv etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare la azil de batrani roxana2902 roxana2902 Buna ziua, Nu stiu daca este corect unde am postat, dar am nevoie de un raspuns. Am urmatoarea problema. Sotul meu are o bunica de 85 ani. Acum 2 ani am ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihologica nemultumita nemultumita Bună ziua! Am o problemă serioasă cu un fost profesor de-al meu. Mă hărțuiește psihic de trei ani pentru că actuala lui prietenă a aflat că a vorbit ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medical. are rost să dau medicul în judecată pentru că mi-a prescris un tratament care mi-a făcut mult rău? Fenomena Fenomena Dati-mi voie sa ma prezint sub forma anonima. Sa presupunem ca ma numesc Adela, am 31 ani. In urma cu 2 ani am apelat la serviciile profesionale ale unei dne ... (vezi toată discuția)