avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate razya2007

Activitate razya2007

Răspuns la discuția Contestație la executare
Eu am făcut contestație..... Banii o sa fie reținuți.... Dar dacă o sa câștig procesul, ce o sa se întâmple cu banii.... Ii mai pot recupera?

Dapix a scris:

Contul Bancar va fi deblocat de executor după ce creanța va fi achitată integral.

Răspuns la discuția Contestație la executare
Eu am făcut contestație..... Banii o sa fie reținuți.... Dar dacă o sa câștig procesul, ce o sa se întâmple cu banii.... Ii mai pot recupera?

Dapix a scris:

Contul Bancar va fi deblocat de executor după ce creanța va fi achitată integral.

Am făcut contestatie la executare, pt un credit IFN la firma Ferratum, credit contractat în data de 5.10.2015...pe care nu l am achitat.... Ce șanse am sa câștig.... Menționez ca am conturile blocate.... Pe 15 îmi întra salariu și o sa mi oprească datoria.... Întrebarea mea este.... Dacă tot îmi blochează banii, în cât timp îmi deblochează contul?
Răspuns la discuția Cerere de acceptare a succesiunii
Eu ca fiu.... În urma succesiunii făcute în anul 1991 mai pot moșteni ceva dacă mama a renuntat la moștenire?

raluk0207 a scris:

Inseamna ca mama dvs a dat declarație de renunțare la moștenire.

Răspuns la discuția Cerere de acceptare a succesiunii
Pe succesiune în dreptul mamei mele scrie străină de succesiune prin neacceptare postdecedata..... Ce înseamnă asta?

Petre Enache a scris:

Depinde dacă S a dezbătut sau nu succesiunea si dacă parintele Dvs care este copilul bunicii trăiește sau trăia dupa ce a murit bunica

Dacă nu am făcut cerere pt acceptarea succesiunii.... Mai pot moșteni ceva? Menționez ca succesiunea a fost făcută pe numele bunicii mele în anul 1991.
Răspuns la discuția Mostenire
Se poate anula succesiunea în instanta.... de catre fiul decedate prin neacceptare?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Ca a existat o persoana care a decedat dar inainte de aceasta a renuntat sau nu a acceptat in termenul legal o mostenire de la cineva pe care putea sa-l mosteneasca si care a decedat inaintea ei

Discuție Mostenire
Ce înseamnă străină de succesiune prin neacceptare postdecedata
Răspuns la discuția Duplicat titlul de proprietate
Va mulțumesc frumos

Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei cu obligatia de a face.

Răspuns la discuția Ce reprezinta numărul de la casa
La nr 67 este donație.... Iar la nr 68 este alt proprietar..... Tata este proprietar la nr 68 iar la nr 67 este fiica......
Ma surprinde faptul pt ca am fost de curând la primărie și apare doar nr 68 pe alt nume.... adică pe numele celui care este pe titlul de proprietate....si care este decedat de foarte mulți ani.
P. S. La primărie apare doar nr 68 pe numele decedatului din tdp
La nr 67 exista donatie
La nr 68 certificat de moștenitor.

Buna seara,
Pai daca INTREAGA suprafata este la numarul 68 atunci nu este nimic.
Idealul ar fi ca si la rol sa treaca ambele numere postale.