avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate ColcearCata

Activitate ColcearCata

Buna ziua,
Dețin un Piaggio Calessino și aș dori să fac plimbări/tururi cu el. Motociclul are 3 locuri in carte și este înmatriculat la poliție. Am incercat să obțin autorizația de transport în regim de închiriere, însă am primit un răspuns negativ deoarece legea specifica expres faptul că trebuie să fie autovehicul ,iar vehiculul in cauză este motociclu ( având 3 roti). Ce forma de autorizare pot obține pentru a efectua transport de persoane cu acest vehicul. Îl pot încadra pe organizări evenimente ?
Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL in vederea distribuirii materialelor publicitare.
Intrebarea este daca pot scoate dividendele in primul trimestru de la infiintare sau trebuie sa astept bilantul anual pentru a scoate trimestrial dividendele ?
Buna seara,
Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat,dar sambata,cand ma pot deplasa in localitatea de unde este autovehiculul, nu este deschis la taxe si impozite.
Intrebarea mea este daca pot sa completez contractul de vanzare cumparare cu cele 4 copii aferente,sa pastrez o copie,sa plec cu masina si actele ,iar vanzatorul sa-mi trimita cele 3 copii cu stampila de la taxe si impozite ?
Multumesc anticipat.