Am nevoie din nou de avocat ca sa ma reprezinte?
Buna ziua,am fost casatorita 10 ani din care a rezultat o fetita.am divortat de un an.fata a ramas la mine.il pot da pt partaj?deoarece am ramas cu poprire pe salariu jumatate din cauza datoriilor acumulate in timpul casniciei si nici acum dupa un an de la divort eu nu mi-am luat nimic din bunurile dobandite si nici fostul sot nu mi-a dat nimic
Pot sa fac cerere de demisie si doar sa o las la firma?angajatorul care ma chemat vrea o hartie prin care rezulta ca am incetat contractul anterior si nu stiu daca imi vor da o hartie la mana fara preaviz.
Scrie asa:repartizarea programului de lucru se face dupa prioritatile si definitia angajatorului,dupa cum urmeaza:timp inegal de lucru;programul de lucru se poate modifica in conditiile normelor interne.o fractiune de norma de 8 ore/zi,40 ore/saptamana.repartizarra programului de lucru se face dupa prioritatile si definitia angajatorului,dupa cum urmeaza:timp inegal de lucru
Scrie timp inegal de munca,dar am crezut ca se refera la faptul ca nu am schimbul 1 sau schimbul 2 eu am program mai mult inter.6 luni am la firma
In contractul de munca scrie 8ore pe zi,40 pe saptamana dar eu am un program care nu e de 8 ore mereu,am si 9 ore si 6 ore...dar la sfarsit se face norma de 40 de ore.e normal sa fie asa daca in contract e 8 ore pe zi?cand am semnat contractul erau doar 8 ore pe zi dar din decembrie tot am zile cu 9 ore si 45 de minute pauza care nu e inclusa in programu de lucru
Buna as vrea sa plec de la actualul job la altul mai bun.nu vor sa ma lase fara preaviz cu lichidarea la zi.ce se intampla daca nu stau ca nu ma asteapta pana gat eu preavizu si vreau sa plec neaparat.
Buna,am contul de salariu la bcr,am poprire 1/3 din salariu de la munca,poprire pe cont de la alt executor si am ramas cu banii luati de doua ori.problema e ca banii opriti de bcr nu au ajuns la executor in cont.ce pot face pt ca banii is blocati la bcr si nu pricep de ce.de 2 saptamani nu iau transferat la executor si eu nu i pot recupera
Peste 15000 lei dar in timpul casatoriei nu mam gandit ca se va ajunge la divort si nu am facturi sau chitante doar datele cand am scos de la banca imprumuturi ca au fost in timpul casatoriei.fetita minora a ramas la mine si eu nu am luat absolut nimic din apartament,nici macar nu mi-am luat toate bunurile personale si el plateste o pensie alimentara mizera de 250lei pe luna si atat
Buna ziua,am divortat dupa 10 ani de casatorie din care a rezultat fetita care are 6ani si e cu domiciliul la mine,fostul sot a ramas in apartament deoarece e mostenire de la parintii lui.am ramas cu rate la banca pt inca vreo 4 ani,credite scoase in timpul casatoriei pt a investii in apartament.pot sa il dau pt partaj sau nu am dreptul la nimic decat daca demonstrez cu acte ca am investit acolo cat am fost casatorita?