Bună ziua! Conducta pluvială trece prin apartamentul meu iar eu vreau ca acestă conductă să nu mai treacă pe la mine pentru că am infiltrații de apă locuiesc la etajul 4 cei care locuiesc sub mine au aceeași problemă. Am anunțat asociația în scris, administratorul nu face nimic .Cum oblig legal asociația să rezolve problema ?
Ozgean
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu cred că, accesul la baie trebuie să fie gratis atâta timp cât te aflii în local în calitate de client pentru că aşa se subînțelege şi din lege din moment ce este obligatoriu să ai grup sanitar pentru a funcționa . Sunt de acord să plăteşti dacă nu eşti client . În cazul meu eram client am mers la baie unde era un domn care iți cerea 2 lei pentru acces când i-am zis omului că nu cred că este legal a dat din umeri şi a zis "aşa e la noi" înfățişarea lui nu mi-a sugerat că ar trebui să continui discuția pentru că până la urmă era un simplu angajat care cred eu că nu a făcut Hardvard că să lucreze acolo aşa că i-am plătit . Pentru mine a fost deranjant că eu mă aflam acolo să mă relaxez în schimb această întâmplare mi-a schimbat starea de spirit dacă accesul gratuit la baie este un impediment financiar pentru local işi poate recupera banii prin majorarea prețurilor
Ozgean
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Mulțumesc mult! Nu voi face reclamație dar data viitoare daca mai întâlnesc asemenea caz le voi aduce la cunoştință celor care se află la conducerea localului .
Bună ziua! Este legal sa fie aplicată taxă pentru accesul la W.C al localului în care te aflii în calitate de client ? Unde găsesc norme legale în această privință?
Cum ar trebui întocmit această sesizare atât la asociație cât şi la primărie ?
Este un document tipizat ? ori prezint situația în scris împreună cu datele mele ?
Bună ziua! unde mă pot adresa dacă cei de la Asociația de proprietari nu respectă oridinea de stingere a datoriilor?
Menționez că am ridicat problemaîn fața Domnului Preşendinte al asociației şi nu a fost cooperativ. Mulțumesc anticipat
Eu cred că te frustrezi degeaba, nu am întrebat cum se calculează penalitățile , mai sus am explicat şi mai încerc odata mai explicit : am restanță octombrie 2018 , am fost să plătesc şi mi-a dat chitanță ianuarie februarie 2019 ? Ia zi Tu ți se pare normal?
Eu până în prezent nu am întâlnit o asemenea situație la absolut niciun furnizor din această cauză am pus întreabarea. Dacă rămâi restant , îți plăteşti restanța până ajungi la factura/luna curentă mie aşa mi se pare normal.
In cazul meu mi-a dat chitanță pentru luna curentă cu explicația ca ar vrea să mă dea în judecată pentru restul sumei în condițiile în care eu încerc să îmi achit datoria, rezufă plata din urmă