avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ordinea de Stingere a datoriilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ordinea de Stingere a datoriilor

Bună ziua! unde mă pot adresa dacă cei de la Asociația de proprietari nu respectă oridinea de stingere a datoriilor?
Menționez că am ridicat problemaîn fața Domnului Preşendinte al asociației şi nu a fost cooperativ. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:32, 5 Iunie 2019
Buna ziua,
Datoriile se sting in ordinea vechimii: astfel cele mai vechi primele si cele mai noi ultimele.
Daca Asociatia de Proprietari nu procedeaza in asa fel, atunci puteti, in functie de interesul dvs. sa chemati sau nu Asociatia in Judecata.
faceti o sesizare scrisa la asociatie.
va puteti adresa si serviciului specializat din cadrul Primariei.
sau, desigur, instantei de judecata, daca justificati un interes.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
Geanina DRIAN, Avocat
Se incaseaza restanta la intretinere + penalizarea din luna respectiva.
Cum ar trebui întocmit această sesizare atât la asociație cât şi la primărie ?
Este un document tipizat ? ori prezint situația în scris împreună cu datele mele ?
Nu este document tipizat
Puteti redacta un singur document adresat atat primariei cat si asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine controleaza asociatia de proprietari si presedintele unei asociatii? ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna Seara Va rog sa ma ajutati! Vreau sa depun niste reclamatii impotriva unui Presedinte de asociatie , unde se depun acestea si cine este raspunzator de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate plati intretinerea in timpul unui litigiu daca administratorul refuza sa incaseze timpuriu timpuriu acesta situatie cum se poate rezolva ? exista un litigiu intre o asociatie si un propietar reprezentand plata restanta la intretinere , procesul este la faza ... (vezi toată discuția)
Emitere chitanța S.B. S.B. Buna ziua,va rog sa imi spuneți daca este legal ca asociația de locatari sa nu emită chitanța pentru încasarea datoriei provenite din penalizare. ... (vezi toată discuția)