Eu i-am oferit vizite chiar daca nu avea dreptul, nu a venit la divort, dar el e nemultumit...vrea sa vina un weekend pe luna dar vrea sa stam si noaptea cu el si eu nu vreau...vreau doar sa ne vedem ziua, in parc dar e nemultumit si ma jigneste...ce pot face in situatia asta?
Pentru ca locuim in orase diferite nu am dovada scrisa, el mi-a spus ca a fost la psihiatru si tratamentul nu a dat rezultate cand a venit la vizite si prin sms-uri( sms-urile pot fi dovada la proces?)...eu nu aveam de unde sa stiu...pot sa cer o expertiza psihologica la proces?
Buna ziua, fostul sot are probleme psihice, e instabil psihic,violent, si are probleme si cu alcoolul, a luat un tratament psihiatric pe care nu-l mai urmeaza pt ca el a zis ca nu da rezultate...el nu are program de vizita dar o sa vrea sa-mi deschida proces pt ca nu ne-am inteles la vizite. Ce program de vizita poate obtine in aceste conditii? Mentionez ca sta la 700 km distanta si copii au 4 si 5 ani si jumatate.
Buna ziua, sunt divortata de aproape de 2 iar tatal copiilor nu plateste pensie alimentara decat ocazional. Ce trebuie sa fac in cazul asta, sa obtin pensia retroactiv? Nu stiu adresa de la serviciu si nici adresa de unde locuieste. Pot sa-i fac o plangere penala sau trebuie sa deschid proces? Multumesc!
Credeti ca ma ia politia in serios cand ma duc cu mesaje " pana cand moartea ne va desparti" desi eu ii zic ca suntem deja despariti si ca e in stare de orice? Daca nu accept ce imi face zice ca eu sunt devina ca nu poate sa-si vada copii si vrea sa ma scoata pe mine vinovata desi eu l-am primit in vizite cand a vrut...vrea sa-mi deschida proces ca il impiedic ca nu-si vede copii si ca vrea sa-i ia desi noi stam la distanta de 500-600 de km...
Buna ziua, am divortat de 2 ani cu motivul de violenta domestica si infidelitate, avea amanta din timpul casatoriei si in prezent este tot cu ea. Problema e ca el inca nu accepta ca nu mai suntem impreuna si ca " nu mai sunt a lui"( vorbele fostului sot), dupa divort a facut o cadere psihica si a mers la psihiatru si i s-au prescris calmante dar imi zice ca nu au efect, ca doar eu il pot calma doar daca vom fi iar impreuna...eu nu mai vreau si ma obliga sa fac ce nu vreau, sa avem relatii intime...Mentionez ca avem 2 copii minori si vine in vizite chiar daca nu are program de vizitare, timp de 2 ani am tot incercat sa-l conving ca noi nu mai suntem impreuna dar fara rezultat...cand ii spun ca noi nu mai suntem impreuna iar are caderi psihice si ma ameninta ca " un om care nu are nimic de pierdut e in stare de orice"...Ce pot face in situatia asta? Cum sa fac? Poate ma ajutati cu un sfart! Multumesc!
Multumes pentru raspunsuri! Ma gandeam asa doar sa o plimb putin prin tribunale deoarece stiu ca nu obtin nimic, poate asa constientizeaza cat rau mi-a facut mie ca sotie si mama, avand un copil de un an si cateva luni si gravida pe deasupra, cum ma duceam terminata la cresa, caram pe scari carucior plus sacosi , nascand singura dusa de vecini la spital, apoi cu 2 copii f mici avand grija de ei noapte si zi... pentru ca domnisoara cu 8 ani mai tanara s-a gandit ea ca poate sa-i ofere liniste deoarece acasa era galagie si eram f obosita...ma gandeam sa fac niste sedinte la psiholog si pe baza unui act eliberat de psiholog sa-i intentez proces...ca am fost afectata de insistentele amantei, deoarece cand el sosea acasa il si suna sa se duca la ea...plus ca il avea la mana cu diferite lucrari si ajunsese sa aiba nevoie de ea...
Pe amanta a cunoscut-o cand eram gravida cu al 2-lea copil si primul avea 1 an si 4 luni cred, de atunci cresc singura copii, nu m-a jutat cu nimic, banii de casa i-a cheltuit cu amanta, nici cand am nascut n-a venit...De sot divortez si pentru el am alte acuzatii, dar si ea a contribuit la plecarea lui de acasa, cand ajungea si el acasa il suna imediat , a profitat de o perioada mai grea de-a noastra din familie...