avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate Baciu Dorin

Activitate Baciu Dorin

Mama a decedat acum 5 ani
Luna aceasta am primit citatie ptr deschiderea seccesiunii la Tribunal prin care sora mea cere sa fiu decazuta in drepturi deoarece nu am fost interesata de succesiune in mai putin de un an de la deces. Este posibil asa ceva?
Mentionez ca tatal meu traieste si locuieste impreuna cu sora mea.
Eu cum pot sa imi apar dreptul de mostenitor?
Răspuns la discuția Portalul justitiei
Stiu, pe mine ma interesa sa deminstrez ca a existat un proces pe rol dar, nu-l mai gasesc pe Portalul Justitiei
Răspuns la discuția Portalul justitiei
Am aflat ,mai Nou, ca sora mea nu a fost divortata niciodata! Insa, un proces a existat! Mama mea, care acum este decedata, a fost martor la procesul de divort.
Ca nu s-a finalizat ptr ca s-au impacat, este o alta dilema ptr mine. Toata familia mea, rude, stieau ca este divortata si ca traieste in concubinaj cu sotul ei. Ba chiar si pe facebook are ID-ul cu numele de fata. Nu inteleg jocul dar ,ma intereseaza cum gasesc dosarul ptr a ma justifica in instanta ca sotul ei nu a fost la domicicliu o perioada de timp ( despartiti in fapt)
Mentionez ca procesul a fost dupa anul mentionat de (2006) si anume 2012
Multumesc!
Nu mai gases in portalul justitiei un dosar mai vechi. Ce se intampla? Cum il pot gasi? Cum poti gasi aceste documente legal? Trebuie sa demontrez in instanta ca sora Mea este divorta sau a fost deoarece a depus la dosar un certificat de casatorie din 1998 , cand se stie clar ca a divortat.
Multumesc!
Se poate face o extindere la proiectul casei , deja existente, in cazul in care unul din proprietari este decedat?
Răspuns la discuția Contract de comodat

Diana Camelia Diaconu a scris:

Contractul de comodat nu este opozabil cumparatorului imobilului. Acesta nu este obligat sa respecte contractul. Ba mai mult decat atat: cumparatorul poate sa solicite radierea sediului social al respectivei societati de la adresa respectiva, ca persoana interesata, in conditiile in care este deranjat de primirea corespondentei.

Multumesc frumos!
Am incheaiat un contract de comodat cu o societate ptr sediu social. Acum am vandut proprietatea si nu stiu daca noul proprietar preia obligatoriu sau de comun acord acest contract.
Va rog sa-mi dati un raspuns, daca se poate, ptr ca acesta se simte deranjat de debitul corenspondentei.
Cf. Carui articol trebuie sa ia masuri?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc frumos!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate vinde la licitatie imobilul.

Daca achit creditul in totalitate , banca poate anula executarea silita?in cat timp de la incuviintarea executarii silite?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate vinde la licitatie imobilul.

Multumesc!
O seara buna!