avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate Ghent Cornel-Daniel

Activitate Ghent Cornel-Daniel

Va multumesc pentru raspuns.

gi-jane2 a scris:

ORDONANTA DE URGENTA nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata si actualizata 2021

[ link extern ]
DEPASIREA – este manevra prin care conducatorul unui vehicul il devanseaza pe un altul , aflat in mers sau imobilizat , daca prin aceasta se trece peste axul longitudinal al drumului sau peste marcajul de separare a sensurilor de circulatie. Depasirea se efectueaza de regula , pe partea stanga in sensul de mers .

EXCEPTII - vehiculele ai caror conducatori au semnalizat si s-au incadrat corespunzator schimbarii directiei de deplasare spre stanga si a tramvaielor , care se depasesc pe partea dreapta .

TRAMVAIELE aflate in mers pot fi depasite si pe partea stanga:
- cand drumul este cu sens unic
- cand intre sina din dreapta si marginea drumului nu exista spatiu suficient pentru depasire

As dori sa fiu lamurit... In ce situație se poate depasi un autovehicul? Se poate depasi prin partea dreapta? Cand se executa acea depasire? Stiu ca trebuie sa fie si in decret... (n?} sa-mi dati si numarul acestui decret
Răspuns la discuția Somaj Tehnic
La brut am scris 2130 dar de fapt ii 2230
Va multumesc pentru raspuns,mi-a fost util link-ul mentionat.
Discuție Somaj Tehnic
Buna dimineata, as dori sa stiu cum se calculeaza mai exact somajul tehnic daca se acorda 75% procentual? Salariu BRUT este 2130 lei si cel NET este 1350 lei. Va rog sa-mi explicati. Va multumesc pentru intelegere. Cu mult respect.
Buna seara, Datorite acestei virus de COVID-19 Trebuie sa raman in continuare acasa, deoarece mijloacele de transport rural au program de sambata stabit si nu mai pot merge la lucru. Is mai multe cazuri de acest gen cu referire la navetisti de pe sate. Mi-e frica sa nu raman si fara loc de munca ...
Firma unde lucrez functioneaza in mod normal, dar am liber si saptamana aceasta, problema este ca incepand de saptamana viitoare voi sta acasa, evident fara bani...
Va rog sa ma sfatuiti.
Va Multumesc din suflet
Buna ziua, as dori sa stiu, sunt angajat la o firma privata si firma unde lucrez oferă premii de sarbatori angajaților odată la sfârșit de an. Angajații dacă depășesc max 5 zile de concediu medical pierd o parte din premiul de iarna, iar daca depășesc 15 zile de concediu medical se Pierde tot premiul. Nu am nici-o privința cu concediile fără plata. Ii posibil sa pierzi premiul de Craciun daca depășești nr de zile de concediul medical?
O zi placuta
Răspuns la discuția Familie

gi-jane2 a scris:

pe care il vreti dvs., parintii.
Copilul poate purta numele dvs, numele mamei care e ghent-birta sau numele voastre reunite, practic, tot ghent- birta.
Oricum, trebuie sa picati de acord.

Discuție Familie
Buna seara, as vrea sa stiu....
Ma numesc G.... Cornel-Daniel si sotia mea se numeste G....-B.... Alexandra.... Daca o sa avem baiatel sau fetita ce nume de familie va avea?
G.... sau G....-B....? Va multumesc pentru intelegere.
Răspuns la discuția Despre salarizare
Va multumesc foarte mult.
Toate cele bune
Răspuns la discuția Despre salarizare
Conform brutul mentionat 2137 lei, e corecta suma pentru salariul net de 1262 lei? Va multumesc anticipat!

Ghent Cornel-Daniel a scris:

Bună seara, sunt muncitor necalificat la firma Conectronics Romania, doar vreau sa stiu un răspuns ca sa fie lămurit. Lucrez la firma mentionat ca necalificat si detin si diploma de licenta. Ca si salarizare Brut-ul este de 2137 lei. Brut-ul dupa noua lege ar trebui sa fie de 2350 lei. Este adevarat? Daca este adevarat sau nu, va rog sa ma lămuriți pe scurt cu niste explicatii. Va multumesc pentru intelegere