avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie

Buna seara, as vrea sa stiu....
Ma numesc G.... Cornel-Daniel si sotia mea se numeste G....-B.... Alexandra.... Daca o sa avem baiatel sau fetita ce nume de familie va avea?
G.... sau G....-B....? Va multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Cel mai recent răspuns: Ghent Cornel-Daniel , utilizator 07:48, 11 Mai 2019
pe care il vreti dvs., parintii.
Copilul poate purta numele dvs, numele mamei care e ghent-birta sau numele voastre reunite, practic, tot ghent- birta.
Oricum, trebuie sa picati de acord.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
gi-jane2, moderator
Va multumesc pentru raspuns.

gi-jane2 a scris:

pe care il vreti dvs., parintii.
Copilul poate purta numele dvs, numele mamei care e ghent-birta sau numele voastre reunite, practic, tot ghent- birta.
Oricum, trebuie sa picati de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o curiozitate. dacă un copil este născut în ... laurraicea laurraicea Bună seara! Am o curiozitate. Dacă un copil este născut în timpul căsătoriei, dar soțul mamei nu este tatăl natural și este trecut în certificatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare mai neobisnuita in legatura cu numele ... Kiki856 Kiki856 Buna ziua, Am o intrebare mai neobisnuita in legatura cu numele de familie. Situatia este urmatoarea: Atat eu cat si partenerul meu locuim in UK. Suntem ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)