Bună ziua , sunt coplătitor la un credit al soțului la care a rămas dator și acum are poprire pe salariu. De ceva timp am fost anunțată ca o sa îmi pună și mie poprire . Tot 1/3 din salariu o sa îmi oprească? Acum am primit o înștiințare în care scrie "dispunem sistarea popririi asupra tuturor conturilor" ce înseamnă mai exact? Mulțumesc anticipat.
Bună ziua , revin și eu cu o întrebare legata de contractul la masina în leasing, coplatitor este soțul meu care nu are drept de decizie (prin judecatorie ),decât fata mea. Are o demență severa . Dacă prezint actele pe care le am credeți ca o sa îmi diminueze ceva?
Bună ziua , am o mașină luată în leasing și as vrea sa reziliez contractul pentru ca nu mai fac față cheltuielilor (venitul 680 lei iar rata 280 lei). As vrea sa știu la ce as putea sa mă aștept în afară de faptul ca o sa ia mașina.
Bună ziua , sunt asistent personal la tatăl meu cu handicap grav , și as vrea sa fac un împrumut pentru a-i amenaja camera după nevoile lui. Am înțeles că pot face și pentru mașină dar întrebarea mea este ...Ar trebui sa conducă persoana cu handicap sau poate sa o conducă și altcineva sa o folosească pentru a merge cu bolnavul unde este nevoie (în fiecare luna la dr la specialiști etc). În concluzie as vrea sa știu care ar fi condițiile în ambele cazuri. Va mulțumesc anticipat.
Bună ziua , sunt angajată la primarie ca și asistent personal la tatăl meu și as fi vrut sa știu dacă mă mai pot angaja și în alta parte(țin sa menționez ca în îngrijirea tatălui mă ajuta și mama mea)
Bună ziua sunt asistent personal la tatăl meu , angajata cu carte de munca și as fi vrut sa stiu dacă mai pot beneficia de tichetele de vacanta sau a fost o anumită perioadă în care s-au acordat aceste tichete
Mașina este luată de la un parc auto care colaborează cu acest ifn. Eu am luat mașina și plătesc valoarea ei la ifn. Eu am explicat ca am făcut o reclamație la protecția consumatorului ca am avut probleme cu ei și am bifat la "pretentii" ...rezilierea contractului , dar după mi-am dat seama ca asta ar însemna să îmi ia și mașina. Ratele sunt la zi și DA este pe numele lor. Pe mine mă interesa ce inseamna în cazul meu rezilierea . VA mulțumesc.