avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Coplatitor fără drept de decizie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Coplatitor fără drept de decizie

Bună ziua , revin și eu cu o întrebare legata de contractul la masina în leasing, coplatitor este soțul meu care nu are drept de decizie (prin judecatorie ),decât fata mea. Are o demență severa . Dacă prezint actele pe care le am credeți ca o sa îmi diminueze ceva?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:31, 9 Aprilie 2019
Ce anume să vă diminueze, și pe ce motiv să vă diminueze`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dvort/credit ipotecar ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am urmatoarea situatie : mama mea si eu am facut un credit ipotecar pentru locuinta in care eu am domiciliul si de asemenea locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Somatie contract de leasing bad_sonia bad_sonia Buna seara , am si eu o intrebare in legatura cu un contr. de leasing si mai exact am ajuns in incapacitate de plata mi s-a reziliat contr. am returnat masina ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina EnacheIonela EnacheIonela Acum am aflat ca sotul cu care sunt in divort a vandut masina. Ce pot sa fac? Am vb cu el si a zis ca-mi da partea la partaj.... (vezi toată discuția)