avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Georgecolonesti

Activitate Georgecolonesti

Mulțumesc
Mulțumesc ,aștept să vină comunicare de incepere .
Buna seara , acum 5 ani am fost prins furând curent electric , și acum am primit de la tribunal că sunt dat în judecata pt furt . Care sunt consecințele precizând că au trecut 5 ani.
Buna ziua,va supun speță mai detaliat deoarece la prima nu am primit nicio părere .străbunicul meu a avut 3 copii,după moartea lui,băiatul lui a făcut cerere de revendicare in nume propriu,surorile lui în Nr de 2 au mers pe mana lui,având încredere în el.Acum după ani de zile el vânzând niste terenuri surorile l-au dat în judecată și au câștigat partea lor de teren.
Acum băiatul străbunicului meu a deschis proces în care revendică că doar el a făcut cerere de revendicare a moștenirii,și este moștenitor deplin.
Poate avea câștig de cauză ,va rog macar o părere,las Nr de dosar 4464/280/2022 la judecătoria pitesti
Buna ziua,am vreo 2 întrebări și poate ma lămurește cineva cu carte,bunica mea mai are 2 frați și acum ceva ani după moartea tatălui lor doar unul dintre ei au depus cerere de revendicare a terenurilor,sa desfășurat un proces între frați și bunica mea a castigat câteva terenuri,după aceasta faza,fratele care a făcut cererea pt terenuri a venit in instanța și spune ca ceilalți frați nu au dreptul datorită faptului ca doar el singur a făcut cerere de revendicare,precizez ca la acel timp primăria ia dat documente și acum avocatul Primăriei spune ca doar el a făcut cerere,întrebarea este!!!!putem pierde terenurile câștigate in instanța ??
Asta spun ca el este plecat ...și de atâta timp ma tot plimb pe drumuri ca el a vrut sa ducă sa însoare specific ca nelegitim
Deci nu am decât sa fiu la cheremul lui
Buna ziua!revin cu o veche problema!un unchi al soției ne-a trecut un pământ dar cu contract de vânzare cumpărare,însă scrie ca trebuie sa i asigur caldura,mâncare și medicamente!dar imediat după Tranzacție asta acum 6 ani a plecat din adresa și sa însurat și mutat domiciliul in alta localitate.de atunci tot ma chinui cu un du-te Vino cu en motive banale!ideea este ca am obosit psihic ,ce pot face sa numai fiu chiar așa la dispoziția lui fără motiv...va multumesc
Răspuns la discuția Delapidare
Ideea este daca se poate ajunge la puscarie!!
Răspuns la discuția Delapidare
Mai pe intelesul tuturor dm avocat!!