Buna seara , acum 5 ani am fost prins furând curent electric , și acum am primit de la tribunal că sunt dat în judecata pt furt . Care sunt consecințele precizând că au trecut 5 ani.
Buna ziua,va supun speță mai detaliat deoarece la prima nu am primit nicio părere .străbunicul meu a avut 3 copii,după moartea lui,băiatul lui a făcut cerere de revendicare in nume propriu,surorile lui în Nr de 2 au mers pe mana lui,având încredere în el.Acum după ani de zile el vânzând niste terenuri surorile l-au dat în judecată și au câștigat partea lor de teren.
Acum băiatul străbunicului meu a deschis proces în care revendică că doar el a făcut cerere de revendicare a moștenirii,și este moștenitor deplin.
Poate avea câștig de cauză ,va rog macar o părere,las Nr de dosar 4464/280/2022 la judecătoria pitesti
Buna ziua,am vreo 2 întrebări și poate ma lămurește cineva cu carte,bunica mea mai are 2 frați și acum ceva ani după moartea tatălui lor doar unul dintre ei au depus cerere de revendicare a terenurilor,sa desfășurat un proces între frați și bunica mea a castigat câteva terenuri,după aceasta faza,fratele care a făcut cererea pt terenuri a venit in instanța și spune ca ceilalți frați nu au dreptul datorită faptului ca doar el singur a făcut cerere de revendicare,precizez ca la acel timp primăria ia dat documente și acum avocatul Primăriei spune ca doar el a făcut cerere,întrebarea este!!!!putem pierde terenurile câștigate in instanța ??
Buna ziua!revin cu o veche problema!un unchi al soției ne-a trecut un pământ dar cu contract de vânzare cumpărare,însă scrie ca trebuie sa i asigur caldura,mâncare și medicamente!dar imediat după Tranzacție asta acum 6 ani a plecat din adresa și sa însurat și mutat domiciliul in alta localitate.de atunci tot ma chinui cu un du-te Vino cu en motive banale!ideea este ca am obosit psihic ,ce pot face sa numai fiu chiar așa la dispoziția lui fără motiv...va multumesc