Buna ziua!revin cu o veche problema!un unchi al soției ne-a trecut un pământ dar cu contract de vânzare cumpărare,însă scrie ca trebuie sa i asigur caldura,mâncare și medicamente!dar imediat după Tranzacție asta acum 6 ani a plecat din adresa și sa însurat și mutat domiciliul in alta localitate.de atunci tot ma chinui cu un du-te Vino cu en motive banale!ideea este ca am obosit psihic ,ce pot face sa numai fiu chiar așa la dispoziția lui fără motiv...va multumesc
Daca nu va îndepliniți obligatia de întreținere asumata prin contract există riscul ca unchiul respectiv să solicite în instanță rezolutiunea contractului.Mergeti la un av pt a va sfătui cum să procedati...
Da, dar se pare că întreținutul a încălcat el însuși clauza de întreținere, prin schimbarea domiciliului în altă localitate.
Dacă de mâine se mută să locuiască în Germania sau în Franța....,, cum îl mai poate întreține`??
Donare apartament
droni
Buna seara
Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)