avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!revin cu o veche problema!un unchi al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!revin cu o veche problema!un unchi al soției ne-a ...

Buna ziua!revin cu o veche problema!un unchi al soției ne-a trecut un pământ dar cu contract de vânzare cumpărare,însă scrie ca trebuie sa i asigur caldura,mâncare și medicamente!dar imediat după Tranzacție asta acum 6 ani a plecat din adresa și sa însurat și mutat domiciliul in alta localitate.de atunci tot ma chinui cu un du-te Vino cu en motive banale!ideea este ca am obosit psihic ,ce pot face sa numai fiu chiar așa la dispoziția lui fără motiv...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgecolonesti , utilizator 21:35, 29 Decembrie 2020
Daca nu va îndepliniți obligatia de întreținere asumata prin contract există riscul ca unchiul respectiv să solicite în instanță rezolutiunea contractului.Mergeti la un av pt a va sfătui cum să procedati...
Bună ziua,

Pare a fi o vanzare cu clauză de întreținere. Trebuie citit contractul.
Deci nu am decât sa fiu la cheremul lui
Da, dar se pare că întreținutul a încălcat el însuși clauza de întreținere, prin schimbarea domiciliului în altă localitate.
Dacă de mâine se mută să locuiască în Germania sau în Franța....,, cum îl mai poate întreține`??
Asta spun ca el este plecat ...și de atâta timp ma tot plimb pe drumuri ca el a vrut sa ducă sa însoare specific ca nelegitim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donare apartament droni droni Buna seara Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Incercare reziliere contract intretinere janinasalvastru janinasalvastru am un cotract de intretinere cu bunicii mei incheiat acum 2 ani. in luna octombrie bunicul meu a decedat, iar in viata a ramas bunica.toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract vladescumihaela vladescumihaela Buna ziua.Bunicii mei i-au lasat casa prin contract unchiului meu,dar au pus si o clauza.Sa ii ingrijeasca in cazul in care se imbolnavesc.Acum bunica mea este ... (vezi toată discuția)