avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate alex92alex

Activitate alex92alex

din strainatate si apoi din alte surse? multumesc!
Decalarare venituri prin declaratia unica fara PFA
Cum as putea sa declar veniturile obtinute din freelancing in anul 2023 fara pfa (pentru ca nu am putut sa-mi fac, nu am nimic care sa-mi justifice experienta). as putea sa le trec la venituri din activitati independente sau alte venituri ? Multumesc!
stiu, doar ca ma intereseaza daca pot sa functionez doar cu 4791 atata timp cat vand template-uri (facute de mine) pt site-uri web printr-un magazin online (detinut de mine) pot doar cu 4791 sau am nevoie si de 6201?
Vreau sa deschid un PFA in IT fara sa am studii superioare sau curs acreditat in domeniu. Activitatea constă în vânzarea online a unor produse digitale, făcute de mine (pagini web, pluginuri, scripturi etc)
Vânzarea se va face prin intermediul unui site web in engleză, doar pt clienți din afara țării.
De ce coduri caen am nevoie? Este de ajuns 4791? Sau am nevoie și de 6201 pentru care nu am nicio acreditare oficială, înafara de niste cursuri gratuite. Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Inregistrare incasari prin PayPal
si eu caut un raspuns, Nu am gasit nimic concret


george-neagu a scris:

Doar cele din extrasul de cont al contului de pe pfa.


Sau mai bine zis .. cum fac facturile ? tinand cont ca voi primi banii in contul PFA prin paypal..?? chiar as vrea sa incep aceasta activitate si sa fie totul legal. Din pacate caut de aproape o zi si nu am gasit un raspuns concret.


george-neagu a scris:

Doar cele din extrasul de cont al contului de pe pfa.


Mulțumesc pentru răspuns! Să înțeleg că impozitul îl voi plati la ANAF pe baza extrasului de cont din contul de pe PFA? Menționez că nu voi avea niciun contract cu respectiva companie doar voi promova produsele și lunar, voi primi banii in PayPal. Trebuie sa fac facturi ?
Buna ziua, am de gând să-mi deschid un PFA pentru mini business-ul meu in marketingul afiliat. Am insa o nedumerire și anume: compania cu care o să lucrez(cu sediul în usa) va face plățile exclusiv prin PayPal iar eu voi retrage banii din PayPal în contul bancar atașat PFA ului. Întrebarea este: cum voi tine contabilitatea? In registrul jurnal va trebui sa trec sumele de bani (RON) care îmi intră în contul din banca ? sumele în dolari care intra în contul de PayPal? Sau ambele? Ce documente va trebui sa mai atașez? Extras de cont din Romania? Istoric plati PayPal?