avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate Vliliana

Activitate Vliliana

Buna ziua.In anul 1992 cand a murit Mama sora cea mica a mamei repede a facut Nu stiu cum a reusit repede sa ne pacaleasca imediat dupa inmormantare sa semnez eu si fratele meu un Document referitor la casa de la tara Cä cedam parte a mamei.fara sa Avem o paine din parte a Ei.(macar asa Cä a aprofitat imediat de noi find in doliu si necunostinta de cauza ce semnam atunci .De curand am facut caz amandoi cum am fost päcäliti).intrucat se crede mare doamna dupa de a murit bunica probali a vindut casa de la tara cred Cä facand aceeasi lucru cu celelalte surori.intrebarea Mea Este Mai pot face ceva acuma dupa 29 ani.avand in vedere Cä a aprofitat de noi fara sa fi avut un consiliu judiciar sau tatal in cunostinta de cauza ?multumesc
Ce trebuie sa fac Cä Sami iau inapoi numele de familie dinaintea casatoriei?fara divort
Doar tàtàl meu are un apartament, dar pe numele lui.Cei cumpàrat in germania e pe numele lui tot si eu nu vreau nimik de la el.Pot face aici la un avocat o hàrtie legalà cà nu pretind nimik.Avem dar in baiat de 16 ani dar la timpul potrivit va decide el cu cine va sta.multumesc
Buna seara pentru o separare de bunuri prima de divort chiar daca locuiesc in germania pot so fac si in Romania???
Răspuns la discuția Informatie
In germania
Discuție Informatie
Buna ziua sunat cetàtran Roman cu rezidenta in germania de 5 ani acum vreau sàmi deschid o firma de transport rutier màrfuri ce trebuie sa fac unde si cum trebuie sa merg multumesc sai dacà àmi conviene aici sau in romania
Bunà ziua in italia 2014 am vandut o masina unui cumnat fàcand doar o hartie la primarie unde resulta ca am vanduto lui.dupa care timp de 3 luni trebuia sa faca cu hàrtia aia un document care din acel moment el e proprietario dar nu ai facut nici in ziua de azi 2018.masina a fost abandonata si làsatà intro parcare publica .Polizia italiana a sechestrato cu o amenda de 849 euro plus parcarea zilnica de 10 euro. Nu mai fac calcule.problema è cà eu figurez ca proprietaria àncà si amenda vine la mine.cum sa procedez ??Acuma suntem in germania.
Răspuns la discuția Drepturi
adevarat ca se poate ocupa un avocat in iasi dar banuiesc ca nu mai am aceleasi drepturi aici.adica trebuie sa deschid divort aici pentruca statul te ajuta mamele singure cu copii.., avand un lavoro part time.as dori un avocat care e deja aici in germania muktumesc
Pài am deja dar vreau sà stiu dacà obtin drepturile statului german la soviet cu un minor merge la scoalà
Pài am deja dar vreau sà stiu dacà obtin drepturile statului german la soviet cu un minor merge la scoalà