avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel Z.

Activitate Daniel Z.

Dreptul de a obține dovada video de pe camerele stradală ale primăriei pentru a le utiliza în instanță. Care este numărul legii ?
Politia a sancționat corect contravenția insa cam milostiv pot spune. Faptă de a încerca să lovești cu tirul o mașină mică cred că tine de natură penală și putea măcar 3 luni să îi ia permisul. Părerea mea este că poliția este corectă însă indulgenta. Eu as fi ars mai tare astfel de cazuri de violența în trafic .
Am mers și la primar de mai multe ori chiar. Sunt mâna în mână. Am făcut plângere și către primar și către consiliul local în speranța că nu mai găsesc asemenea bizon in trafic vreodată și mai ales pe mașina instituției plătite din taxele și impozitele noastre. Aștept răspuns acum de la Consiliul local. Cert este că de la anul îmi voi gestiona singur deșeul menajer pe proprietatea personala. Ușor ușor trebuie să încetăm să mai plătim funcționari penali din banii noștrii. Asta este concluzia mea. Ii plătim sa ne omoare pe străzi. Și tot ei mai au și drepturi. Îmi este o greata maxima de funcționarii publici din firmele plătite cu banii nostrii. In birourile lor sunt nepoate ,soții,fine, fii, fiice și etc. Că virușii sunt infiltrați. Este foarte periculoasa corupția banului in corporația asta numita Romania. Vă mulțumesc de răspuns. Dacă doriți să comunicăm mai ușor pt dvs. zdaniel888@gmail.com
O seara frumoasă!
Șoferul va răspunde sau nu. Managerul unei instituții subordonată consiliului local dă răspuns în ultima zi și cu un răspuns superficial. Eu zic că foarte mult contează în cat timp primești un răspuns. Asta înseamnă interesul lui ca manager pentru salariații lui. Oricum in Romania....este jale. Justiția este și prostituată nu numai oarbă! Omori omul cu familia în mașina cu basculantă de 30 de tone și mai ai și dreptul de a contesta,asta după ce probele video te incriminează. Feriti-va familia și copii că acest sistem nu este sistem ,este o junglă. Mă simțeam mult mai bine daca puneam levierul pe el in trafic. Poate așa înțelegea că a greșit.
Societatea de gunoi în cadrul consiliului local este o instituție publică nu?

- Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un mesaj nou. Mulțumesc -
Plângerile la societatea lui au fost făcute către director pentru comportamentul șoferului angajat de ei. Întrebarea mea este daca directorul a încălcat legea cu un răspuns în data de 13.07 la plângeri făcute în 11.06 și 14.06…? Și a doua întrebare dacă legal ar fi sa îl bage într-o comisie de disciplină așa cum am menționat în plângerile făcute,pentru că in răspunsul lui mi a comunicat că nu are nici o autoritate și că lasă IPJ rutiera sa îsi facă treabă ,dar asta după ce rutiera l a amendat și i a suspendat permisul. Directorul societății tratează cu superficialitate plângerile adresate angajaților lor faptul că nu se implica in pedepsirea angajatului?
Buna seara. Eu am fost implicat într-o șicanare in trafic cu un tir de la gunoi. A gonit după mine cu mașina de 30 de tone. Am probe video înregistrate la camerele lor video de la Consiliul local. I a dat amenda ,i au luat permisul ,a făcut contestație, acum este liber pe drum pe mașina de tonaj mare. Directorul unde lucrează mi a răspuns la doua plângeri făcute în 11 și 14 .06 ,a dat răspuns pe 13.07. întrebarea mea este daca directorul lor ,un penal ales politic ,a întârziat răspunsul,a făcut ceva ilegal cu un răspuns pe 13.07 la o întrebare din 11.06…? A doua întrebare: pot sa le dau temelie cu plata gunoiului acestor gunoaie?
Buna ziua. Am 9 ani in sistem public si 12 ani de subofiter Mai. Doresc sa aflu cum se calculeaza pensia anticipata partial in conditiile in care am fost declarat apt limitat dupa o boala profesionala facuta in campul muncii. M-ar interesa o formula de calcul sau cam cat ma pot incadra?
Răspuns la discuția Referitor la pensionare
Ma scuzati am gresit grupa. Lucrez in grupa 1.

POPA GHEORGHE a scris:

Pentru grupa a 2-a de munca/ conditii deosebite de munca se acorda 4 luni in plus la an nu 6 luni.
Daca aveti o problema de sanatate intocmiti un dosar medical pe care il depuneti la Comisia medicala din cadrul Casei judetene de pensii in vederea obtinerii unei pensii de boala. Numai comisia respectiva este in masura sa dea decizia.
Pentru dosar aveti nevoie de internari in spital, tratament, concedii medicale, perioade de recuperare medicala, pe diagnosticul bolii.

Am 9 ani in sistem civil si 12 ani in ministerul de interne grupa 2 grupa cu 6 luni in plus la an. Am o problema de sanatate, lucrez intr-un mediu .foarte stresant si periculos.
Ce sanse am sa imi fac un dosar de pensionare?