avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dreptul de a obține dovada video de pe camerele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dreptul de a obține dovada video de pe camerele stradală ale ...

Dreptul de a obține dovada video de pe camerele stradală ale primăriei pentru a le utiliza în instanță. Care este numărul legii ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:08, 16 Iulie 2021
Niciuna. Se poate cere în instanță această proba. Proba respectiva, poate fi cerută legal și de poliție.

Daniel Z. a scris:

Dreptul de a obține dovada video de pe camerele stradală ale primăriei pentru a le utiliza în instanță. Care este numărul legii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emag sustine ca am spart tv-ul ce l-am trimis retur. cum sa procedez? chetraruc chetraruc Nu, nu am spart niciun TV. L-am trimis retur pentru ca pur si simplu nu mi-a placut produsul. Azi am fost sunat si mi s-a spus ca TV-ul este spart dar ... (vezi toată discuția)
Cum obtin o proba video accident auto_ , am avut un accident auto fara victime in dreptul ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Buna seara, Am avut un accident auto fara victime in dreptul unei statie de alimentare carburanti si agentul constatator a spus ca sunt vinovat, desi ... (vezi toată discuția)
Probe foto in plângere contravențională prettydaniola prettydaniola În cadrul unei plângeri contravenționale împotriva unui p.v de amenda emis (după părerea mea abuziv) de către poliția locală, vreau sa depun ca probe ... (vezi toată discuția)