Inca o intrebare, daca ne-am intors din somaj tehnic din luna mai 2021 si pana in septembrie 2021 am lucrat doar 4 ore dupa care am trecut la 8 ore, si pana in momentul de fata nu am avut decat 3 zile concediu de odihna, este un motiv sa pot demisiona fara preaviz, va mulțumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua, astazi am primit decizia in privinta stimulentului de insertie, ceea ce vreau sa va intreb eu este....am primit 2 foi...una in care mi se acorda dreptul...una in care mi se suspenta 2 luni...motivul articolul 11...tin sa precizez ca am 2 copii de la care am trecut dintr-un concediu in altul...este normal sa mi se suspende 2 luni in condiile in care eu sunt si in somaj tehnic?
buna ziua, trebuie sa revin la serviciu din concediu crestere copil, am depus cererea de intoarcere mai devreme pentru a putea primi stimulentul de insertie, ceea ce vreau sa va intreb este, daca mi-as da demisia de la locul actual si m-a angaja in alta parte...as mai beneficia de acel stimulent?
Buna ziua, sunt mamica unui copil de 1 si 2 luni. Acum o luna am nascut iarasi. Ma puteti ajuta cu o informatie privind indemnizatia bebelusui 2? Ce bani o sa primesc pe perioada suprapunerii concediului? Multumesc anticipat.
Daca am un bebe de 6 luni si sunt insarcinata, ce bani o sa iau ca indemnizatie in lunile care se suprapun? La bebe 1 am indemnizatia 1250 plus alocatia 200 de lei, dar la bebe 2 cat o sa iau?