avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Catalina Turneanu

Activitate Catalina Turneanu

Am înțeles. Mulțumesc mult!
Da, sunt multe grădinițe care funcționează chiar daca nu sunt acreditate. Altele nu sunt nici măcar autorizate. Am uitat sa precizez că se numesc centre educaționale, nu grădinițe.
Să înțeleg că totuși angajații acestor centre educaționale, pot intra în șomaj tehnic?
Mulțumesc
Buna seara! Va rog să-mi spuneți dacă pentru angajații dintr-o grădiniță privata, care nu este acreditata, se poate accesa șomajul tehnic? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Concediu fara plata
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Răspuns la discuția Concediu fara plata
Daca imi iau concediu fara plata, nu mai beneficiez de indemnizatie?
Buna ziua,
Va rog mult sa-mi raspundeti la o intrebare. Acum sunt in CCC pana la 2 ani si pe data de 8 mai 2018 ar trebui sa ma reintorc la serviciu. Pentru ca sunt insarcinata si am o sarcina cu probleme o sa-mi iau o luna de concediu fara plata. O sa ma afecteze
la urmatoare indemnizatie faptul ca am aceasta luna de concediu fara plata?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Concediu de risc maternal
Va multumesc frumos pentru raspuns! Daca sunt in CCC pana pe data de 8 iunie 2018, pot anunta angajatorul despre starea mea fiziologica de graviditate in scris la care sa atasez si scrisoarea medicala eliberata de medicul specialist cu cateva zile inainte de aceasta data? Sau ar trebui mai devreme? Va multumesc!
Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sunt in CCC pana pe data de 8 iunie 2018. Dupa aceasta perioada doresc sa intru in concediu de risc maternal pentru ca am o sarcina cu probleme si medicul specialist mi-a recomandat repaus la pat. Intrebarea mea este cu cat timp inainte trebuie sa incep toate demersurile pentru acordarea acestui concediu pentru ca de pe 8 iunie sa pot intra in concediu de risc maternal?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Reintoarcere din CCC
Am inteles. Va multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția Reintoarcere din CCC
Buna ziua. Va rog mult sa-mi mai raspundeti la o intrebare. Eu am facut cererea de revenire cu data de 8 iunie, fara sa stiu ca de fapt trebuia facuta cu 8 mai( atunci cand copilul implineste 1,11 ani). Angajatorul mi-a facut decizia de suspendare CIC cu data de 8 iunie.Decizie pe care am si primit-o. I-am spus ca de fapt trebuia sa fac cererea de revenire cu data de 8 mai si sa-mi iau o luna de CFP dar a zis ca decizia e deja facuta si mai bine o lasam asa. Intrebarea mea este: Ce probleme pot avea in acest caz? Va multumesc mult!