avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu fara plata

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi raspundeti la o intrebare. Acum sunt in CCC pana la 2 ani si pe data de 8 mai 2018 ar trebui sa ma reintorc la serviciu. Pentru ca sunt insarcinata si am o sarcina cu probleme o sa-mi iau o luna de concediu fara plata. O sa ma afecteze
la urmatoare indemnizatie faptul ca am aceasta luna de concediu fara plata?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Catalina Turneanu , utilizator 20:23, 1 Mai 2018
Concediu medical, nu fara plata.

Catalina Turneanu a scris:

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi raspundeti la o intrebare. Acum sunt in CCC pana la 2 ani si pe data de 8 mai 2018 ar trebui sa ma reintorc la serviciu. Pentru ca sunt insarcinata si am o sarcina cu probleme o sa-mi iau o luna de concediu fara plata. O sa ma afecteze
la urmatoare indemnizatie faptul ca am aceasta luna de concediu fara plata?
Va multumesc anticipat!

Daca imi iau concediu fara plata, nu mai beneficiez de indemnizatie?
Nu va afecteaza la urmatoare indemnizatie faptul ca va luati o luna de concediu fara plata.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de risc maternal fboy14 fboy14 Daca sotia mea este angajata pe perioada determinata si contractul ei expira in perioada concediului de risc maternal...ce are de facut in cazul ca nu i se mai ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plată Gunache Ana Maria Gunache Ana Maria Bună ziua, lucrez la o firma cu o normă de 8 ore și la o alta firma cu o normă de 2 ore cu contracte pe perioada nedeterminata. Sunt însărcinată și am ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din cic Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Baietelul meu implineste 2 ani pe 7 iunie 2018. Intrebarea mea este daca ma pot reintoarce la serviciu incepand ... (vezi toată discuția)