avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Activitate Ali a

Activitate Ali a

Se uită pe deasupra gardului și când le-am atras atenția mi-au spus că ce nu au voie sa se uite.
Pai eu cred că de asta ne-am făcut garduri să avem intimitate,vi se pare normal că un vecin sa stea sa se uite peste gard in timp ce tu stai pe un șezlong?
Bună ziua,s-au mutat lângă noi o familie recent,de câteva zile de fiecare dată când suntem afară ne pândesc de la colțul gardului să vadă ce facem le-am atras atenția că nu e frumos dar ei continuă,unde putem depune o plângere fiindcă la sediul poliției locale nu sa spus că poate ni se pare noua,Va mulțumesc.
Discuție Informare
Buna ziua, de la ce vârstă pot trece o proprietate pe numele copilului?p
Buna ziua, alocația copilului o primesc pe card dar nu primesc cupon ,m-am interesat la posta si au zis ca nu se da cupon la alocațiile virate pe card. A-si dori sa stiu daca asa este?
Discuție Intrebare
Bună seara, în cate
zile se depune dosarul pentru indemnizația de creștere a copilului după ce ai nascut?
Răspuns la discuția Neplata prenatal
Salarul il primeam pe data 15 si 30 a luni.
Buna ziua sunt in prenatal din luna septembrie de pe 18 a luni si nu am primit nici un ban până acum pe motiv că nu a venit statul de plata ,ce este de facut in situatia aceasta ,e de vina contabilă?
Bună ziua ,sora mea s-a angajat de 3 luni si nici până acum nu a semnat contractul de muncă, când ia zis șefului ei acesta a zis ca nu se mai semnează contract de muncă și nu se mai da nici copie după el angajatului,si are nevoie de contract pentru a face o rată la bancă.
Răspuns la discuția Prenatal
Va multumesc!