avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cupon la alocațiile virate pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cupon la alocațiile virate pe card

Buna ziua, alocația copilului o primesc pe card dar nu primesc cupon ,m-am interesat la posta si au zis ca nu se da cupon la alocațiile virate pe card. A-si dori sa stiu daca asa este?
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:33, 17 Februarie 2020
Dacă primiți alocația în cont bancar, nu se mai emite cupon. La fel se procedează și în cazul prestației sociale de la DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pt copii 0-2 ani monnna17 monnna17 daca poate cineva sa ma lamureasca de unde pot face rost,sau unde ma pot adresa pentru a primi cupoanele de alocatie ..mentionez ca eu primesc alocatia pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie de la stat pentru copilul care a implinit 2 ani monelutzu monelutzu buna ziua, copilul meu a implinit 2 ani si 1 luna si as dori sa stiu daca va trebui sa ma duc sa depun vreun dosar pentru alocatia de la stat sau aceasta se ... (vezi toată discuția)
Alocatia de la stat-nu a mai fost platita din iulie viorica1977 viorica1977 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: din luna iulie 2009 nu am mai primit alocatia de stat (acei 42 RON) pentru copilul meu in varsta de 7 ani si ... (vezi toată discuția)