avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,s-au mutat lângă noi o familie recent,de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,s-au mutat lângă noi o familie recent,de câteva ...

Bună ziua,s-au mutat lângă noi o familie recent,de câteva zile de fiecare dată când suntem afară ne pândesc de la colțul gardului să vadă ce facem le-am atras atenția că nu e frumos dar ei continuă,unde putem depune o plângere fiindcă la sediul poliției locale nu sa spus că poate ni se pare noua,Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:17, 11 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Pai eu cred că de asta ne-am făcut garduri să avem intimitate,vi se pare normal că un vecin sa stea sa se uite peste gard in timp ce tu stai pe un șezlong?
de la colțul gardului

sa se uite peste gard

pana la urma pe unde se uita? sunteti sigura ca se uita ?
faceti=va ca stropiti gradina si spalati si gardul , cand s-or trezi cu jet de apa in fata se satura .
Se uită pe deasupra gardului și când le-am atras atenția mi-au spus că ce nu au voie sa se uite.
Ce înălțime are gardul? Se apropie de el sa se inalte sa vada sau cum?
Din ce material e gardul?
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc la parter. este normal să se treaca pe sub fereastra mea? Anaalexa Anaalexa Buna ziua, Locuiesc la parter, intr.un apartament situat pe colt. Președintele și administratorul blocului se opun inchiderii grădinii blocului, deși ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii proprietatii private malancioiu malancioiu Detin o casa proprietate privata al carei teren se invecineaza pe una din laturi cu alt teren pe care exista un depozit de cherestea( punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, când am cumpărat casa acum mulți ani am cumpărat-o ... Emanuel Mario Emanuel Mario Bună ziua, Când am cumpărat casa acum mulți ani am cumpărat-o cu garduri de jur împrejuri deja construite. Acum 2-3 ani împreună cu vecinul meu am ... (vezi toată discuția)