avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu sa semnat contractul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu sa semnat contractul de muncă

Bună ziua ,sora mea s-a angajat de 3 luni si nici până acum nu a semnat contractul de muncă, când ia zis șefului ei acesta a zis ca nu se mai semnează contract de muncă și nu se mai da nici copie după el angajatului,si are nevoie de contract pentru a face o rată la bancă.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:48, 18 Iulie 2019
Buna ziua,
Inseamna ca nu are contract de munca.
Acesta se semneaza de ambele parti in doua exemplare, pentru angajat si angajator.
Poate discuta cu dumnealui si, daca nu doreste sa faca asta, se poate adtesa ITM.ului judetean.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediere UA UA Buna ziua, Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului. Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Problema proprietar apartament RoseDanielle RoseDanielle Buna ziua, V-as ruga foarte frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat competent pentru ca ma aflu intr-o dilema . Sunt inca necasatorita si viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)