avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate miss dulcine

Activitate miss dulcine

multumesc.
Iesind la limita de varsta la 13.07. 2024 pensia nu trebuia calculata cu legea veche? E calculata cu L 360.

miss dulcine a scris:

13.07.2024.

Carp Mircea a scris:

Din cauza că punctele aferente stagiului potențial au fost înlocuite cu cele ale stagiului asimilat (pensie de invaliditate).În ce zi și lună ați trecut la limită de vârstă ?

13.07.2024.

Carp Mircea a scris:

Din cauza că punctele aferente stagiului potențial au fost înlocuite cu cele ale stagiului asimilat (pensie de invaliditate).În ce zi și lună ați trecut la limită de vârstă ?

La inceperea pensiei de invaliditate, pe decizie, erau 25.52 puncte. Acum, la iesirea cu pensie limita de varsta, pe decizie sunt 22.42 puncte. De ce s-au scazut punctele? Multumesc.

miss dulcine a scris:

Buna seara. Va rog sa imi explicati de ce la trecerea de la pensia de invaliditate la cea de limita de varsta au fost scazute puncte de la 25.52 la 22.42. Multumesc.

Buna seara. Va rog sa imi explicati de ce la trecerea de la pensia de invaliditate la cea de limita de varsta au fost scazute puncte de la 25.52 la 22.42. Multumesc.
de ce trebuie platit la pausal daca apartamentul este contorizat? cu apometre clasice.
Buna seara. Am aflat ca toate procesele verbale ale adunarilor generale ale asoc.noastre de proprietari nu au fost scrise in caietul de p.v. ale asociatiei asa cum prevede L196 ci au fost scrise la calculator, fara sa contina semnaturile membrilor participanti la sedinte si apoi indosariate. In aceasta situatie, p.v. se pot considera valide sau nu? Multumesc.
Conducerea asociatiei noastre nu se implica in astfel de probleme. E tacere totala. Pot contesta plata caldurii, pentru ca nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sau nu?
Refuz plata caldura. Buna seara. Pot refuza plata caldurii furnizate pe timpul zilei, in conditiile in care afara sunt peste 20 grade? Practic , voi fi obligata sa platesc ceva de care nu am nevoie, momentan. Va multumesc.
Răspuns la discuția cum ar trebui sa arate pontajul..
Am specificat ca se lucreaza 9 ore pe zi. Adica 1 ora in plus. 18 zile x 1 ora= 18 ore.

Cornel Vasile a scris:

De unde ati scos 18 ore lucrate in plus ? ..Luna septembruie are 21 de zile lucratoare ..168 ore lucratoare