Da am depus si eu intampinare. Intr-adevar am cerut domiciliul copilului la mine. Insa pe parcurs m-am tot gandit daca am facut bine din urmatoarele considerente. Copilul are 4 ani nu ma cunoaste nici macar ca o persoana oarecare deoarece mama ei nu i-a spus de mine si nici eu nu am stiut unde sa o caut sa o vad. Eu am cu sotia actuala o fetita de doar 1 an . Nu stiu in ce masura ne-am descurca noi cu ea deoarece la 4 ani care-i are trebuie sa mearga la gradinita iar eu sa muncesc.Sotia nu poate pleca cu copil de 1 an zilnic 2-3 km pana la gradinita si inapoi. Ma gandesc si ca nu s-ar obisnui cu noi si nu ar putea sta fara mama si sora actuala pe care fosta concubina o are cu sotul ei
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:
Teoretic ar trebui sa i se respinga actiunea.
Iar, daca dvs. ati facut cerere reconventionala prin care sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs., ar trebui sa se judece numai cererea dvs.
In cadrul procesului va trebui audiat si copilul, Daca are varsta de cel putin 10 ani impliniti, audierea este obligatorie, Daca are sub 10 ani, audierea copilului este optionala si este la latitudinea instantei.