avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua

Va intreb in numele mamei mele. Acum ceva timp,a girat pe cineva la banca,iar aceasta nu a mai platit. Bineanteles ca i s-a facut oprire pe pensie,mamei mele . Aceasta fiind foarte bolnava,avand si o varsta destul de inaintata,71 de ani,nu poate trai cu 600 de lei lunar,restul de 700 fiind opriti pentru banca celei care a girat-o. A reusit sa-i convinga sa-i mai dea din ei,insa nu toti. Ar putea face ceva in aceasta privinta ,chiar daca a semnat ca este solidara cu ei in momentul cand a semnat ? Sa se duca la Procuratura,sau cum ar putea proceda ? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
ContSters472176, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters472176 , utilizator 10:48, 18 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare abuziva - rog ajutor adriana080 adriana080 buna seara o mare problema am si eu doresc un raspuns de la cineva avizat in domeniu . Tatal meu are un credit facut acum 7-8 ani , din pacate si din nesimtire ... (vezi toată discuția)
Casa girata la banca bastti bastti Buna Am o problema : In urma cu cativa ani fratele meu avea o firma .Avand nevoie de bani a luat un credit de la banca girand cu casa mamei mele ... (vezi toată discuția)
Intrebare mirelacolpos mirelacolpos M/a preluat firma Kruk International pentru o datorie de 60000 lei negarantata. Mi/a fixat o rata de 900lei lunar dar nu/mi pot permite decat 600/700 ... (vezi toată discuția)