Cum se poate anula sau bloca o asigurare pt o mașină înmatriculată în Germania de către un roman care nu mai locuiește în Germania și nu mai este în posesia mașinii?
Băiatul si-a vândut masina din România, iar diferența de bani a pus-o fata.
Contractul de cumpărare a noii mașini, despre care este vorba, este pe numele băiatului, iar înmatricularea tot pe numele lui.
Familia fetei a rămas cu masina i actele mașinii și nu vrea sa-i restituie banii investiți de el.
- Cum recuperez partea mea de bani?
- Ce drepturi și ce obligații am?
- Cum trebuie sa procedez?
- In caz de evenimente auto, dacă demonstrez ca am părăsit Germania de la jumătatea lui decembrie 2021, pot fi tras la răspundere?
Bună ziua!
Ce se poate face în cazul unei mașini înmatriculată in Germania de către un roman care a locuit aproape 4 luni în Germania cu prietena lui (româncă cu domiciliul în Germania, născută in Germania)?
După ce s-au certat, mașina a rămas în Germania, la fata de naționalitate germana) iar băiatul s-a întors în tara.
Unei persoane căreia îi încetează contractul de muncă începând cu data de 21 ă unei luni i se compensează concediul de odihna pentru acea luna? Integral sau jumătate?
Multumesc pentru raspuns!
Va rog, puteti sa-mi spuneti ce sa fac în acest caz? Sa merg la serviciu până când cei de la primărie primesc înștiințarea de la Casa de Pensii (de acolo a fost expediată pe 28 aprilie) si sa astept pana primăria imi trimite decizia de pensie? Este adevarat ca nu pot sa-mi ia banii pt perioadă lucrată de cand am depus dosarul si pana ma anunta primăria?
Un salariat care si-a depus cu 01.03.2018 dosarul de pensie limita varsta redusa cu grupa de munca cum trebuie sa procedeze?
Eu am lucrat pana la 11.05.2018, cand am primit prin posta decizia de la Casa de Pensii iar cand am fost la Serv. Personal pentru a-mi face lichidarea mi s-a comunicat că mi se face incetarea contractului de munca cu data de 01 martie, iar pentru perioada lucrata din momentul depunerii dosarului si pana acum va trebui sa restitui banii. Mentionez ca lucrez in cadrul unei primarii. Este corecta aceasta decizie?