avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Ce se poate face în cazul unei mașini ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Ce se poate face în cazul unei mașini înmatriculată ...

Bună ziua!
Ce se poate face în cazul unei mașini înmatriculată in Germania de către un roman care a locuit aproape 4 luni în Germania cu prietena lui (româncă cu domiciliul în Germania, născută in Germania)?
După ce s-au certat, mașina a rămas în Germania, la fata de naționalitate germana) iar băiatul s-a întors în tara.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 1 Ianuarie 2022
Cine a platit masina, pe ce nume e inmatriculata si ce vreti ?
Băiatul si-a vândut masina din România, iar diferența de bani a pus-o fata.
Contractul de cumpărare a noii mașini, despre care este vorba, este pe numele băiatului, iar înmatricularea tot pe numele lui.
Familia fetei a rămas cu masina i actele mașinii și nu vrea sa-i restituie banii investiți de el.
- Cum recuperez partea mea de bani?
- Ce drepturi și ce obligații am?
- Cum trebuie sa procedez?
- In caz de evenimente auto, dacă demonstrez ca am părăsit Germania de la jumătatea lui decembrie 2021, pot fi tras la răspundere?
Raspundere are soferul, nu proprietarul.
Fiind pe numele lui o poate revendica, cintactati un avocat in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil infiat valyyyyy valyyyyy Buna ziua eu ma m casatorit cu o femeie care avea 2 copii un baiat si o fata copii iam crescut de la 3 ani cand sau facut mari fata sa maritat si baiatul la 23 ... (vezi toată discuția)
Inscriere masinii in romania etudor etudor sunt romanca,casatorita in romania,am 2 copii in tara:unul student,alta,eleva in clasa a x-a. am masina mea cumparata in italia de acum 3 ani ,pe numele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina provenienta germania fara brief mare razvanungur razvanungur Buna ziua, ma confrunt cu o problema la care nu am gasit raspuns pana acuma. In cursul anului trecut am cumparat o masina din Germania si inmatriculat acolo pe ... (vezi toată discuția)