avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copil infiat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copil infiat

Buna ziua eu ma m casatorit cu o femeie care avea 2 copii un baiat si o fata copii iam crescut de la 3 ani cand sau facut mari fata sa maritat si baiatul la 23 de ani la m infiat pe numele meu cand sa casatorit am stat impreuna si pe la varsta de 30 de ani neam certat si lam dat afara din imobil acolo au ramas toate lucrurile lui mobila,aparate electocasnice ,haine etc el are acte pe tot ce a cumparat acolo .Dupa 3 ani eu iam lasat fetei apartamentul si tot ce este in el .Intrebare el mai are vreun drept acolo?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2016
valyyyyy, utilizator
Cel mai recent răspuns: valyyyyy , utilizator 13:40, 22 Iulie 2016
Da, la ce a cumparat, le poate revendica de la noul proprietar.
Cum ati lasat casa fetei? ati lasat-o sa stea, i-ati vandut sau cum ?
Iam facut acte vanzare cumparare
Ma intereseaza daca el ma da in judecata isi poate redobandii lucrurile si numele lui din inainte
Dupa decesul dvs poate ataca actul de vanzare, deocamdata, isi poate revendica bunurile lui ca sunt ale lui.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere donatie vasilecaras vasilecaras Buna seara. Ma numesc Vasile si in anul 2003 m-am recasatorit cu o persoana care are 2 copii din alta casatorie. Un baiat si o fata. Fata este casatorita si ... (vezi toată discuția)
Fiica mostenitoare rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com Buna ziua, vreau sa va expun o situatie mai atipica: am un aprtament care este pe numele meu, si sunt vaduva. dintr-o alta relatie am 2 copii.un baiat care ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor provenite din concubinaj mark37 mark37 Am cunoscut pe o fata in urma cu 16 ani,avea 1 baiat de 2,5 ani,era dupa divort,in urma divortului ia revenit cota parte din ap,1\2,dupa 2 ani sa nascut ... (vezi toată discuția)