avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate Danyhass

Activitate Danyhass

Verbal

Cornel Vasile a scris:

Atribuirea se face verbal sau scris?

Bună seara! În cazul în care angajatorul nu respectă fișa postului și atribuie unui angajat și alte atribuții decât cele prevazute în fisa postului, ce pot face?
Bună seara! Acum 9 luni am semnat un contract de munca cu firma x, recent am aflat ca angajatorul m a mutat pe alta firma administrata de el, fără sa semnez un alt contract de muncă. Si mi sa adus la cunoștință ca vrea sa înceteze contractul de munca pentru ca nu am vrut sa merg sâmbăta la serviciu. Cui ma pot adresa? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Contract de credit IFN
E doar o notificare de plata,si pe langa o cerere catre un executor judecătoresc ,asta in cazul in care refuz sa platesc suma.Nu e o notificare de executare silită
In anul 2007 luna 10 am incheiat un contract de credit pe o perioada de 60 de luni.In 2012 luna 10 am efectuat ultima plata.Acum am primit o notificare de plata ca as mai avea o suma restanta de 390 lei si ca contractul a fost declarat scadent anticipat si reziliat in data de 6.08.2018,si daca refuz sa platesc se va trece la executare silita.Cum poate fi declarat scadent anticipat daca contractul a expirat in 2012?Conform art 705 aceasta suma pe care ei o invoca este sau nu prescrisa?Multumesc!
Instanța de fond a considerat că este nulitate relativă,și că nu mi sa adus vreo vătămare care sa impună anularea pv

-Apăsați pe Răspunde, nu pe Citează. Mulțumesc-
@Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin"

Este vorba de o contravenție la sistemul rutier,in prima instanță au dat dreptate serviciului rutier, motivând că nulitatea este relativă și că atâta timp cât nu sa produs o vătămare nu poate fi anulat.Agentul constatator cum poate dovedi inmanarea procesului verbal,daca semnatura mea nu exista,la rubrica alte mentiuni nu este
scris ca as fi refuzat sa semnez,si nici semnatura unui martor.Multumesc
Pai eu am fost de față când a întocmit pv,mi la înmânat fara sa completeze la rubrica "alte mențiuni" și fără să mă pună sa semnez de luare la cunoștință și de primirea pv...Știu că este nulitate relativă,dar prin felul în care mi a fost înmânat eu cred că mi a provocat o vătămare,neaducandu mi la cunoștință fapta săvârșită,dreptul de a avea obiecțiuni...

Exista șanse de anulare a procesului verbal daca lipsește semnătura mea,necompletarea rubricii "alte mențiuni" și lipsa semnăturii unui martor?