avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate carmen alexia

Activitate carmen alexia

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Quiras, nu stiu daca ai avut inca experienta unui examen de intrare in Barou si nu sunt una dintre acelea care doreste sa descurajeze.Eu am dat acest examen doi ani la rand, am fost una dintre persoanele care credea ca acest examen se poate lua daca inveti insa dupa examenul din 2010 am ajuns la concluzia ca acest examen in anumite zone ale tarii se ia exclusiv pe spaga. Va doresc spor si succes, tuturor !
Răspuns la discuția Admitere INM 2011
Buna ziua,

Ma gandesc sa dau acest examen in 2011 si m-ar interesa daca poate cineva sa-mi zica cum este acest test de verificare a rationamentului logic si interviul , daca exista carti care ne ajuta sa ne pregatim pentru acest test
As dori daca poate cineva sa-mi spuna in ce conditii se fac acesti doi ani de institut, daca trebuie sa merg in fiecare zi la cursuri si cum sunt examenele , eu nu sunt din Bucuresti si am familie , mi-ar fi destul de greu sa merg zilnic la cursuri.

Va multumesc !

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Buna ziua,

Ma gandesc sa dau si eu acest examen in vara 2011.As vrea sa stiu parerea celor care au dat acest examen referitor la testul de verificare a rationamentului logic si interviul si daca imi pot recomanda carti pe care le-au citit pentru acest test.

Va multumesc!
O zi buna!
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Buna seara,

Va citesc de ceva vreme mesajele si va admir pentru determinarea cu care va pregatiti pentru acest examen, sunt una dintre persoanele care stie ce inseamna a invata materia de drept.
Intentionez ca anul viitor in toamna sa dau si eu acest examen. Va rog vreti sa ma lamuriti daca pentru a ma inscrie la examenul de admitere in magistratura trebuie sa am vechime in domeniu juridic, eu am terminat facultatea de drept in 2007 insa nu am profesat. Am citit legea 303|2004 dar, spre rusinea mea, nu stiu daca am inteles bine, ca pentru admitere inm nu ai nevoie de vechime dar faci 2 ani cursurile INM iar pentru admitere magistratura iti trebuie vechime in domeniul juridic.
M-ar mai interesa parerea celor care au mai dat acest examen , daca au indoieli cu privire la corectitudinea acestui examen.

Va multumesc !
O seara buna !
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Mi s-ar parea corect ca reexaminarea lucrarii sa se faca de fata cu candidatul cu baremele langa lucrare , nu am incredere in corectitudinea acestor comisii de examinare.- Galati
Eu mi-am facut un calcul dupa examen in functie de baremele afisate la lucrare ma asteptam la cel putin opt si am fost socata astazi sa aflu ca am sub nota 5.
Sunt suparata si fara incredere in aceste examene.

Felicitari celor care au invatat si au luat meritat acest examen!

P.S Felicitarile nu sunt pentru cei care au folosit metode josnice, mai putin ortodoxe.
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Buna seara,

Imi pare rau pentru cei care au picat acest examen si le doresc
din suflet multa putere de concentrare pentru a invata pentru urmatorul examen. Eu sunt noua pe acest forum as dori daca poate sa-mi spuna cineva daca se va tine examenul de admitere in magistratura sigur in martie 2011 si sa-mi recomande carti ,coduri, jurisprudenta . Va multumesc !
Buna seara,

As dori si eu subiectele la drept civil Adresa : roman.carmen@yahoo.com
Multumesc !

O seara buna !
Iti multumesc mult , Luiza! Iti doresc mult succes ! O zi buna!
Buna ziua !

Ma bucur sa intalnesc pe acest forum persoane cu un caracter atat de frumos. Rugamintea mea este sa ma ajute cineva cu sintezele . adresa mea este roman.carmen@yahoo.com. Multumesc anticipat!
Va doresc tuturor spor la invatat , sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa luati acest examen !
Răspuns la discuția ADMITERE INSTITUT MARTIE 2008
ma intereseaza si pe mine daca ma puteti ajuta,in ce luna se sustine examenul de admitere la institut in anul 2008 si daca a aparut o bibliografie sau teste