avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate Domnul D.

Activitate Domnul D.

Buna ziua!
Va rog sa ma indrumati cu un raspuns la urmtoarea speta: in situatia in care un cuplu proaspat casatorit isi doreste sa beneficieze de banii alocati pentru oficierea casatoriei civila ( din partea primariei Bucuresti) si unul din ei apare cu o amenda de circulatie la politia rutiera, speta pentru care este proces deschis, mai pot beneficia de ajutorul pentru casatorie din partea primariei? Si in ce conditii? Exista posibilitatea adaugarii la dosar a unei adeverinte/ a unui document care sa dovedeasca ca amenda nu este platita intrucat exista proces deschis si astfel sa primeasca banii fara probleme?

Va multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa ma indrumati cu un raspuns la urmtoarea speta: in situatia in care un cuplu proaspat casatorit isi doreste sa beneficieze de banii alocati pentru oficierea casatoriei civila ( din partea primariei Bucuresti) si unul din ei apare cu o amenda de circulatie la politia rutiera, speta pentru care este proces deschis, mai pot beneficia de ajutorul pentru casatorie din partea primariei? Si in ce conditii? Exista posibilitatea adaugarii la dosar a unei adeverinte/ a unui document care sa dovedeasca ca amenda nu este platita intrucat exista proces deschis si astfel sa primeasca banii fara probleme?

Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns.
Pregatesc dosarul pentru obtinerea licentei si mi-ar fi de folos orice informatie in acest proces. De pilda, exista o cerere tip pentru declaratia mentioanata anterior?

In plus, nu stiu exact la ce se refera " dovada calitatii conducatorului desemnat sa conduca activitatea tehnica (certificatul constatator eliberat de ORC, actul constitutiv al entitatii comerciale, fisa postului - dupa caz)". Face referire la administratorul firmei sau directorul tehnic? Si trebuie toate cele 3 documente din paranteza sa fie la dosar?
Răspuns la discuția Constructii neintabulate
Multumesc pentru raspuns! Sa inteleg ca o simpla cerere formulata in acest sens ar rezolva problema? Bineinteles, daca este si acceptata. Dupa aprobarea cererii trebuie sa intocmim releveul imobilului cu viza ANCPI? Apoi ar trebui sa mergem la cartea funciara sa intabulam imobilul? Este corect? Sau am sarit un pas?
Buna ziua,
Am nevoie sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la constructiile de locuit, ridicate in spatiul rural, fara autorizatie de construire si implicit, neintabulate in cartea funciara.
Va rog sa-mi spuneti care este procedura de urmat pentru ca, constructia respectiva sa intre in legalitate.

Multumesc!
Buna ziua,
Dosarul care se depune trebuie sa contina si o ""declaratie pe propria raspundere cu privire la obligatia pastrarii confidentialitatii datelor si informatiilor obtinute in procesul muncii, potrivit art. 29 din Lege"".
Va rog sa-mi spuneti la care Lege face referire speta respectiva si daca exista un formular standard care se completeaza, sau pur si simplu se formuleaza o declaratie cum ca se respecta art. respectiv.
Orice alte informatii referitoare la obtinerea licentei pentru domeniul mentioat mai sus mi-ar fi de ajutor.
Multumesc,
Buna ziua.
Am primit jn data de 24(joi) prin posta din partea executorului judecatoresc urmatoarele acte: somatie imobiliara, incheiere de incuviintare a executarii silite, titlu executoriu, incheiere de stabilire a cheltuielilor de excutare, adresa de poprire. Documentele fac referire la un contract de credit la Altex, ctr din luna a11-a, anul 2004. In somatie datata cu 14.05.2018, se precizeaza ca se declanseaza urmarirea silita mobiliara, in urma acelui ctr de credit, creditor Prospercapital SRL , cu sediul pentru comunicare la KruK Romania Srl. Mentionez ca in copia ctr-ului de credit apare si numele fostei sotii (la momentul acela eram casatoriti) iar ca pers de contact, apare sora acesteia, iar eu nu imi aduc aminte sa fi dat semnatura pe ctr-ul respectiv. Va rog sa imi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez si daca e cazul sa depun contestatie, cum ar trebui sa procedez. Multumesc anticipat.