Buna ziua.
Am primit jn data de 24(joi) prin posta din partea executorului judecatoresc urmatoarele acte: somatie imobiliara, incheiere de incuviintare a executarii silite, titlu executoriu, incheiere de stabilire a cheltuielilor de excutare, adresa de poprire. Documentele fac referire la un contract de credit la Altex, ctr din luna a11-a, anul 2004. In somatie datata cu 14.05.2018, se precizeaza ca se declanseaza urmarirea silita mobiliara, in urma acelui ctr de credit, creditor Prospercapital SRL , cu sediul pentru comunicare la KruK Romania Srl. Mentionez ca in copia ctr-ului de credit apare si numele fostei sotii (la momentul acela eram casatoriti) iar ca pers de contact, apare sora acesteia, iar eu nu imi aduc aminte sa fi dat semnatura pe ctr-ul respectiv. Va rog sa imi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez si daca e cazul sa depun contestatie, cum ar trebui sa procedez. Multumesc anticipat.
Solutia indicata ar fi sa va prezentati cu actele la un av pt ca in urma unei consultatii sa primiti un raspuns pertinent.Probabil o sa fiti sfatuit sa formulatii contestatie la executare.
Executare silita
Sorita
Ce trebuie sa contina un dosar de executare silita ,un credit pentru nevoi personale neachitat. Cand se trece de la somatie mobiliara la somatie ... (vezi toată discuția)