Mulțumesc mult pt răspunsuri,îmi spune-ți va rog,după ce se termina cele 120 de zile de concediu de risc maternal,o sa mai beneficieze de vreun venit de la casa de sanatate,sau alta instituție?Menționez ca,contractul de munca este pe 3 luni și angajatorul nu o să-l prelungească .Încă odată,mulțumesc mult!
Buna ziua,îmi puteți spune va rog frumos,casa de sanatate plătește concediul medical pt risc maternal doar 120 de zile sau toată perioada pana la naștere . Mulțumesc!
Buna ziua,îmi spune-ți va rog:
dacă soția mea este însărcinată și are contract pt perioada determinata care expira in 2 luni,după ce expira perioada contractului mai este vreo posibilitate sa primească medical pana când o sa nască ?Mulțumesc!
Buna ziua,anul viitor as vrea iau o locuința prin programul prima casa și as vrea sa stiu care varianta ar fi mai buna sa achit creditul mai repede.In prezent am o garsoniera pe care o s-o închiriez cu 150€ și m-am gândit la doua variante:
1.sa platesc lunar 100€ peste rata
2-sa fac un alt credit de 2000€ pe care să ii dau la creditul prima casa și pe care ii platesc cu chiria pe care o primesc de la garsoniera,după ce sting creditul de 2000,repet procedura. Mulțumesc!
Buna ziua,îmi spune-ți va rog dacă un SRL care nu a avut niciodată activitate sau angajați,(sa depus doar dec.100 trimestrial) se închide automat după o anumită perioada de timp? Mulțumesc!
Buna ziua,am citit pe net ca ,,prima casa”se va numi,,o casa o familie”și ca o sa fie schimbări,una din schimbări ar fi dobânda fixa pe toată perioada creditului.Stie cineva dacă au intrat in vigoare schimbările? Mulțumesc!
Buna ziua,vreau sa cumpar un apartament prin credit ipotecar,dar proprietarul a vorbit cu altcineva înaintea mea și a ajuns pana la faza in care ap.a fost văzut de un evaluator.El zice ca nu a primit niciun avans și nu a semnat nimic.Acum vrea sa îmi vândă mie,dar,oare se mai poate răzgândi?Multumesc!
Buna ziua,îmi poate trimite cineva,vă rog,un model de bilanț și balanță de lichidare pt a închide o firma fără activitate la adresa: caldarariu.o@yahoo.com
Am trecut de etapa I,dar a II-a e complicata pt mine.Am înființat firma in speranța de a primii fonduri prin programul start-up,pt o mică afacere.Din păcate pt mine,proiectul nu a fost aprobat.Multumesc!
Buna ziua,
Am înființat o firma in încercarea de a obține finanțare prin programul start-up nation,nu mi-a fost aprobat proiectul și vreau sa o radiez. Ma poate ajuta cineva sa completez declarația de inactivitate s1046? Nu o găsesc pe net și nici nu am cunoștinte contabile,trebuie depusă cel târziu joi.Las adresa de mail (caldarariu.o@yahoo.com)pt cine vrea sa ma ajute și pt detaliile plății .Multumesc!