avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE

Activitate CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai aveți posibilitatea de a adresa Judecătoriei de pe raza domiciliu o cerere de asigurare a probelor a carei soluționare ar trebui sa dureze mai puțin decât procesul in sine.
Prin aceasta cerere solicitați încuviințarea efecruarii unei expertize imobiliare care sa constate natura problemei cu care va confruntați , sa identifice modalitățile de remediere și costuri!
Apoi puteți repara pentru ca vine anotimpul ploios și deschide in același timp proces pentru obligarea fostului proprietar in solidar cu Asociația de proprietari sa suporte costul reparațiilor dacă și prin expertiza se probează ca viciile existau la momentul vânzării .
Răspuns la discuția Penal
O cerere tip se găsește de regula la arhiva instanței la care trebuie sa adăugați o taxa de timbru judiciar plătită la SPIT in valoare de5 lei
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă pătrunderea s-a făcut Fără drept, fără niciun titlu anterior , putem vorbi și de infracțiunea de Violare de domiciliu .Formulati plângere penală și solicitați restabilirea situației anterioare, procurorul putând dispune in acest sens in faza urmăririi penale.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proxenetism= (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituției ori obținerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către una sau mai multe persoane se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
Exista practica judiciara cu persoane condamnate pentru proxenetism in situații de genul celei in discuție !
S-au dat însă și soluții de achitare! De la caz la caz in funcție de probatoriul administrat . Problema nu este tocmai simpla și trebuie sa consultați un avocat!
In ce privește bunurile dobândite , dacă se constata ca au fost produsul unor infracțiuni se confisca de către stat! In nici un caz nu se restituie prostituatei ( in acest caz). Sunt multe chestiuni de detaliu pe care avocatul trebuie sa le cunoască pentru a va putea consilia intr-un mod profesional și eficient!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


Strada112 a scris:

Am o aplicație pe telefon care înregistrează toate apelurile. Știu ca asigurarea despăgubește. El m-a văzut mai tânăr, ca am 21 de ani.... Și eram cu duba... Ce a zis, stai ca fraierul are nevoie de permis, e și tânăr, îl prostesc. Oricum la politie nu a ajuns în perioada incidentului, acum probabil crede ca ii pic în plasa, cu decesul. Am pus întrebarea aici pentru ca nu știam exact cât timp are victima sa raporteze un accident la politie. La cel cu daune materiale, clar știam ca e termenul de 24 de ore. Oricum nu a pățit nimic atunci. Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. La următorul apel ma gândesc clar sa ma duc la politie sa depun plângere.

In plus,, este foarte important sa va asigurați daca acea declarare a incidentului, de care vorbiți , s- a materializat într-un act de sesizare și a fost și înregistrat la organul de poliție
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi totuși interesant de știut ce conține actul prin care ați fost sanctionata (taxata)
Răspuns la discuția LA MULTI ANI!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Crăciun fericit! Sărbători frumoase și liniștite!
Răspuns la discuția Caz penal dare de mita
Daca nu i-a fost inca prezentat rechizitoriul, este posibil sa nu se fi intocmit inca, nu exista un termen legal pentru intocmirea rechizitoriului.Sigur, avocatul se poate interesa printr-o cerere , cu privire la stadiul cercetarilor, iar dupa comunicarea rechizitoriului aveti la dispozitie 20 de zile pentru a formula cereri si exceptii.
Răspuns la discuția Concurs MAI sursa externă!
Trebuie sa urmariti site-ul MAI!
Deocamdata nu puteti fi incadrat pe acel post pentru ca Decizia de anulare a primului examen a fost si ea anulata la randul ei, ceea ce inseamna practic ,revenirea la rezultatele primului examen1 Sentinta poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicarea acesteia