Iulian781
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
El zice ca costul total ptr achizitionarea si montaj al hidroforului este de 6000 de lei dar nu prea iese la socoteala,sunt 18 apartamente in bloc si dansul cere 1000 de lei ptr fiecare apart,din asta rezulta ca dansul incaseaza mai multi bani
Buna seara! Deranjez cu o intrebare,in urma cu cateva zile presedintele de asociatie de locatari m-a somat verbal sa platesc 1000 de lei reprezentand achizitia si montarea unui hidrofor nou ptr blocul unde locuiesc,acesta fiind costul ptr fiecare apart in parte din bloc,motivand ca a platit din buzunarul lui toata lucrarea cu hidroforul si asteapta sa isi recupereze bani de la locatari,mentionez ca eu nu mi-am dat acordul in scris sau verbal ptr aceasta lucrare,toate bune si frumoase! M-am gandit daca omul si-a sacrificat timpul si bani ptr aceasta lucrare trebuie sa contribui si eu cu bani care mi-au fost solicitati,dar am cerut in schimb o chitanta ptr bani solicitati,dar el a refuzat sub motivul ca firma cu care colaboreaza nu poate emite chitante individual ptr toti locatari,si emite doar ptr asociatie,ok! Am cerut chitanta de la asociatia de locatari,rasp din partea asociatiei este ca nu emite chitante ptr asa ceva,imi este teama ca este vreo teapa din partea presendintelui,fiindca au mai fost cu atencendente in trecut din partea altor presedinti de asociatie,ce ma sfatuiti sa fac??
Ok! Prin rasp dvs se intelege ca dupa 1 iulie 2018 se revine la vechiul format al legi?? Adica trebuie sa ai minim 6 luni lucrate si cu contributia la zi la casa de sanatate din ultimele 12 luni?
Cand pot sa imi iau concediu medical platit la munca? Eu stiam ca trebuie sa lucrezi minim o luna ptr a contribui la casa de sanatate,dar exista si versiunea de minim 6 luni lucrati si platiti la casa de sanatate,care este varianta corecta?
Si daca angajatorul sustine in continuare ca legea a fost modificata si nu recunoaste ca trebuie sa imi acorde cele 5 zile prevazute de lege,ce este de facut?
Sunt angajat de curand la o firma,si peste o luna va naste sotia,si am cerut informati la personal legate de concediu paternal care se acorda timp de 5 zile lucratoare,si mi-sa comunicat ca legea s-a schimbat de la 1 ianuarie 2018,si nu se mai acorda nici o zi libera,este adevarat???