Buna ziua.
Detin 10% cota parte dintr un teren extravilan ca si coproprietar.
Doresc sa cumpar toata suprafata de la celalalt coproprietar.
Este nevoie de procedura de preemtiune sau putem face act vanzare-cumparare fara procedura?
Buna ziua.
Am intocmit o colaborare intre o companie si un influencer.
Nu exista nici un contract intre cele 3 parti.
Partea mea este de 30% in urma intelegerii initiale cu influencerul.
Detin conversatiile pe whatsapp.
Colaborarea intre companie si influencer continua dar influencerul refuza sa imi plateasca partea din intelegere.
Imi pot recupera partea de 30% din intelegere?
Cu stima
Multumesc pt raspuns. Problema este ca cei de la spital nu imi recunosc contractul de voluntar. Ce pot face legal?
Radu Pascal a scris:
Verificarea dosarului s-a efectuat la inscriere .
Odata ce ati sustinut proba scrisa este greseala lor ca nu au observat acest aspect al experientei
Faceti o contestatie catre directorul spitalului
Buna ziua.
M-am inscris la un concurs, in cadrul Spitalului Judetean, pentru postul de asistent medical. La proba scrisa am luat nota 9.25, urmand proba orala. Dosarul pentru proba orala imi este respins pe lipsa a 6 luni de experienta, administratia spitalului invocand ca voluntariatul (facut in acelasi spital, pe specializarea mea) nu se ia in considerare. Am 3 luni experienta cu carte de munca iar alte 4 luni ca si voluntar. Legal imi poate fi respins dosarul pe nerecunoasterea voluntariatului?
Va rog, ajutor!
Buna ziua.
Sotia mea s-a angajat ca asistenta la un cabinet. La momentul angajarii s-a vorbit de contractul de munca si plata salariului dar acesta nu s-a facut ulterior din lipsa de timp a angajatorului. Dupa o luna de munca, angajatorul nu vrea sa plateasca salariul invocand perioada de proba. Angajatorul are dreptul acesta, este o situatie normala? Sau ce se poate face din punct de vedere legal pt a primi salariul conform angajamentului verbal?
Buna ziua.
De curand m am mutat intr un bloc nou. In fata blocului este un spatiu amenajat f frumos. O fantana arteziana, bancute, flori, iluminare etc. Spatiul respectiv este pt cele doua blocuri asezate in L. Din pacate cartierul nu are un parc amenajat iar locuitorii din vecinatate se aduna cu copiii, intr un nr f mare. Nemultumirea mea este aceea ca mentenanta locului este platita de locatarii celor doua blocuri iar copiii arunca pietre in fantana, distrug spatiul verde iar bancile sunt ocupate. Ce putem face d.p.d.v. legal sau practic ca sa nu mai vina persoanele ce nu locuiesc in cele doua blocuri?