avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am intocmit o colaborare intre o companie si un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am intocmit o colaborare intre o companie si un influencer

Buna ziua.
Am intocmit o colaborare intre o companie si un influencer.
Nu exista nici un contract intre cele 3 parti.
Partea mea este de 30% in urma intelegerii initiale cu influencerul.
Detin conversatiile pe whatsapp.
Colaborarea intre companie si influencer continua dar influencerul refuza sa imi plateasca partea din intelegere.
Imi pot recupera partea de 30% din intelegere?
Cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:09, 17 Decembrie 2023
In lipsa unui act scris, va fi foarte greu de recuperat suma datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator mincinos alexandra_teodora alexandra_teodora Am fost solicitata pe la sfarsitul lunii februarie de catre patronul unei firme de constructii pe care il cunoscusem in trecut, cu ocazia unor colaborari la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am pierdut un proces si trebuie sa platesc o suma ... silviu.s silviu.s Buna seara. Am pierdut un proces si trebuie sa platesc o suma de bani si sa imi schimb instalatia de scurgere la baie. Termenul de 30 de zile in care putea fi ... (vezi toată discuția)
Indrumare petrebv petrebv Buna ziua. In fapt ,am incheiat o intelegere scrisa,cu 3 martori , cu un individ ,reprezentand contravaloarea a 50% din valoarea unui imobil ce urma sa imi ... (vezi toată discuția)