avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Kia1

Activitate Kia1

Bună seara! În 02.11.2020 m-am întors la munca din concediu de creștere copil! M-am reangajat cu 2 ore/zi cu un salar de 600 lei/luna! Întrebarea mea este: azi am aflat ca sunt însărcinată , având in vedere condițiile in care m-am reangajat o sa pot lua concediu de creștere copil? Dacă da cum se calculează suma de care voi beneficia? Mulțumesc
Buna ziua!
In momentul de față sunt in concediu de creștere copil , dacă ma reîntorc la munca cu un contract de munca part time(2 ore sau 4 ore) ma încadrez să iau stimulentul de inserție ? Care ar fi contribuțiile aferente celor 2 sau 4 ore muncite , datorate statului? Mulțumesc frumos
Buna ziua!
In 14 Noiembrie ar trebuii să mă întorc la muncă pentru a beneficia de stimulentul de inserție. Întrebarea mea este : pot trece indemnizația pe tatăl fetiței( și să beneficieze el de stimulent) , vând in vedere ca eu nu mă pot întoarce la munca ( nu am ce sa fac cu fetița ) ?
Dacă da , ce condiții trebuie să îndeplinim?
Mulțumesc
Discuție Șomaj
Buna ziua! Soțul meu este șofer profesionist , și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o luna! Șeful lui a zis ca nu îl da afara dar să meargă la sediul firmei să făcă pe mecanicul ( lucru despre care nu are cunoștințele necesare) ! Dacă își da demisia mai poate primi șomaj?
Răspuns la discuția Ce pot sa fac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci nu îmi rămâne altceva decât sa rămân cu mobila și cu suma data...și aștept sa ma dea el in judecata( dacă o sa își pună in aplicare amenințările) deși nu știu pe ce baza m-ar putea da ,neavând un contrat cu mine.
Discuție Ce pot sa fac?
Buna ziua! Problema mea începe așa: Mi-a fost recomandat de către cineva un executant de mobila la comanda! Toate bune și frumoase! Ne-am întâlnit , a venit la măsurători , și s-a apucat de treaba! A cerut avans 80 %, ceea ce i-am dat, ca doar era de încredere! A adus mobila , a montat-o dar nu sunt mulțumit de calitate... mobila ar fi trebuit sa coste peste 10000 lei, o mobila de bucatarie . El refuza sa o ia înapoi sau sa o refacă . Ce pot face in cazul in care el nu ne-a dat nici un contract, vine acum doar cu o factura pe care scrie mobila de Bucătărie și suma? Ba in plus face și pe istețului și ma amenință ca tot el ma da in judecată dacă nu ii dau restul de bani! Ce pot face?