avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Costinel Cristea

Activitate Costinel Cristea

Daca eu fac dulceata in casa si vreau sa o vand in targ,cum obtin acte de conformitate a calitatii si avize de la DSVSA?
Un contract de vanzare cumparare a unei case, poate avea clauza ca intra in vigoare dupa moartea vanzatorului?
Răspuns la discuția Contract vanzare-cumparare
Va multumesc mult pt raspuns!
Terenul este in intravilan.
Ideea este ca mama vrea sa ascunda faptul ca a vandut terenul.Nu stiu cum a procedat,insa nu apare ca fiind vandut nicaieri.Exista doar actul de v-c facut la notariat.
Actul de vanzare -cumparare poate sa nu fie inscris la Primarie?
Mama mea a vandut unui nepot de-al ei un teren din Arges ,insa nu l-a facut cunoscut primariei pt a nu se afla despre vanzare.Ce repercusiuni poate avea acest fapt?
Buna ziua!
Cum pot sa aflu daca parintii mei au incheiat un Contract de Intretinere?
Am informatii sigure ca acest contract exista,insa nici parintii si nici varul meu ales pt a presta intretinerea,nu vor sa recunoasca.
Ce se intampla daca nu au solicitat inscrierea in Cartea Funciara?
Va multumesc!
O zi linistita!
Exista posibilitatea ca cei cu care parintii mei au semnat un astfel de contract, sa devina proprietarii imobilului abia dupa decesul parintilir?
Buna ziua!
Cum as putea afla daca parintii mei au facut un Contract de Intretinere cu un var de-al meu si in ce moment aceasta ruda devine proprietarul imobilului parintilir mei?
Poate fi atacat acest Contract?
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire
Va multumesc mult!!!
O zi linistita va doresc!
Ce drepturi la mostenire are copilul pentru care tatal a semnat ca este de acord sa fie infiat de actualul sot al mamei?
Se poate anula permisul catB in situatia in care titularul are varsta de 82 ani si sufera de boli neurologice?