avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Ce drepturi la mostenire are copilul pentru care tatal a semnat ca este de acord sa fie infiat de actualul sot al mamei?
Cel mai recent răspuns: Costinel Cristea , utilizator 12:58, 11 Iulie 2018
Daca a fost adoptat, copilul pierde legatura de rudenie cu tatal biologic, nu mai are dreptul de a-l mosteni pe acesta ci doar pe tatal adoptiv.
Va multumesc mult!!!
O zi linistita va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenitor legal al copilului din afara casatoriei recunoscut de tatal natural, dar posibil infiat de sotul mamei Livia Costescu Livia Costescu Sotul meu are un copil,in varsta de 22 ani rezultat dintr-o relatie anterioara casatoriei noastre. Desi l-a recunoscut, nu a platit pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Fratele meu este infiat. mai are drepturi la mostenirea tatalui biologic? anabenga anabenga Buna ziua, Tatal meu mai are un baiat de 42 ani din alta casatorie, insa acesta este infiat de bunicul meu (tatal tatalui meu) - in acte figureaza ca si ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral cameliaborangic cameliaborangic Un copil infiat de matusa sa (sora mamei biologice), are dreptul la mostenire de la ambele parti (si de la mama biologica si de la matusa), daca nu s-a facut ... (vezi toată discuția)