avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate Elenna.Ariana

Activitate Elenna.Ariana

Buna ziua!
Se poate face viza de flotant in regim de urgenta?
Eu si prietenul meu urmeaza sa facem cununia civila in locul lui natal, unde nu mai are însă domiciliul si vrea sa isi faca viza de flotant pentru 3 luni, cu acest scop.
In cat timp se eliberează actul de identitate, daca il solicită de urgență?

Multumesc,
Inteleg ca pot fi data afara.. dar nu imi e clar motivul pentru care o pot face, fără să aibă legatura cu starea mea de graviditate. Adica, pot zice ca nu am dovedit îndeajuns.. dar totusi altul ar fi motivul pentru care mi- ar desface contractul. Si atunci, întrebarea mea este, daca ii dau in judecata, care ar fi șansele să câștig, cu legile din Romania?
Multumesc!
Buna ziua,

Sunt insarcinata in 13 saptamani, lucrez de 3 ani, insa in tot acest interval am avut o pauza de 1 luna si 1 saptamana intre contracte.
Imi va afecta aceasta pauza indemnizația de CCC?
Mentionez ca data prezumtiva a nasterii este 14 Ianuarie 2019, iar pauza dintre contracte a fost din 7 mai pana pe 18 iunie anul acesta!
Multumesc!
Buna ziua,

Sunt însărcinată in 13 saptamani si intentionez sa imi anunt angajatorul ca sunt însărcinată saptamana viitoare.
Am peste 3 ani vechime in munca, insa la actualul job lucrez de 1 luna. Nu am aflat de mult timp ca sunt însărcinată, insa imi e teama de reacția angajatorului pentru ca ma aflu in perioada de proba 3 luni, cu contract pe perioada nedeterminată.
Ar putea să ma concedieze in aceste conditii, daca le voi duce adeverinta medicală si scrisoarea prin care ii informez?
Multumesc!