avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate viorash

Activitate viorash

instanta va anula procesul verbal , dar in ce termen trebuie introdusa actiunea ? Este o actiune in anulare pv.
si eu m/am inscris la Procuror, sper sa fie ok, RAmane sa mai invat. Va pup si va urez spor la invatat .
stie cineva locul unde s/a desfasurat anul trecut examenul de admitere , adica adresa , locatia din Bucuresti.? E posibil si anul acesta , tot in aceeasi locatie sa fie organizat.
Va cer parerea cu privire la urmatorul fapt.
Pe terenul concesionat (900mp.) a fost construit o locuinta,(70mp. ) care se vinde . Noul proprietar al casei (cumparatorul casei) vrea sa concesioneze terenul. . Intrebarea este se procedeaza la concesiune directa sau prin licitatie publica?


In situatia in care cumparatorul casei ar vrea chiar sa cumpere terenul , sa fie proprietar si asupra terenului aferent casei ?
Parerea mea este ca sunt aplicabile aici art.123 alin.3 din Legea nr.215/2001 a administratiei publice locale
Răspuns la discuția legea nr. 18/1991
E complicata problema, dar as pune o intrebare. Cel care a cumparat terenul, (persoana de buna -credinta) l-a intabulat ?, daca da , atunci cred ca lui ii apartine. E interesant sa vedem si alte pareri.
Răspuns la discuția Cadrilater
[Cererile si dosarele pentru acordarea de despagubiri pe Legea nr.9/1998 au putut fi depuse pana in luna noiembrie 1999. Acum este cam tardiv pentru a mai rezolva ceva.
Insa poti cere astfel de informatii pe la prefectura sau primarie.
As dori sa stiu, de unde pot sa citesc bibliografia , necesara studiului pentru Institutul National de Magistratura. M-am "invartit" pe aici, dar nu am gasit-o.